L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 717 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #11 -Rip dedi: Aras mı berbat puhahaha Yurtiçi 3 kez kargomu evde yoktunuz deyip getirmedi. Aras sabah sipariş veriyorum akşam geliyor aras mı berbat Genişletmek için tıkla... Değişiyor işte. Burası için böyle. Yurtiçi bariz daha iyi. Maşallah diyeyim de bir şey olmasın.
-Rip dedi: Aras mı berbat puhahaha Yurtiçi 3 kez kargomu evde yoktunuz deyip getirmedi. Aras sabah sipariş veriyorum akşam geliyor aras mı berbat Genişletmek için tıkla... Değişiyor işte. Burası için böyle. Yurtiçi bariz daha iyi. Maşallah diyeyim de bir şey olmasın.
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 13 Temmuz 2020 #12 -Rip dedi: Aras mı berbat puhahaha Yurtiçi 3 kez kargomu evde yoktunuz deyip getirmedi. Aras sabah sipariş veriyorum akşam geliyor aras mı berbat Genişletmek için tıkla... Kargolar da bayi sistemi gibi çalıştığı için Aras senin yaşadığın yerde harikayken ben de rezalet olabiliyor. Bizim burada Yurtiçi çok iyi mesela senin yaşadığın yerdeki şubeleri çok kötü olabilir.
-Rip dedi: Aras mı berbat puhahaha Yurtiçi 3 kez kargomu evde yoktunuz deyip getirmedi. Aras sabah sipariş veriyorum akşam geliyor aras mı berbat Genişletmek için tıkla... Kargolar da bayi sistemi gibi çalıştığı için Aras senin yaşadığın yerde harikayken ben de rezalet olabiliyor. Bizim burada Yurtiçi çok iyi mesela senin yaşadığın yerdeki şubeleri çok kötü olabilir.
W Wiex Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 173 Makaleler 1 13 Temmuz 2020 #13 Teşekkürler geri dönüşleriniz için.