A ardapyut Femtopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #1 Dün gece hastaneye gittik. Tomografi falan çektirdik ve kan aldırdık. Yarın ağrırsa cerraha gidin dediler. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Dün gece hastaneye gittik. Tomografi falan çektirdik ve kan aldırdık. Yarın ağrırsa cerraha gidin dediler. Ne yapmam lazım?
AskerGeldi1 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 382 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 4 Mayıs 2022 #2 Cerraha git.
3 390845 Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 4 Mayıs 2022 #3 AskerGeldi1 dedi: Cerraha git. Genişletmek için tıkla... Senin profil fotoğrafın gibi oldum şuan. Cerraha git.
AskerGeldi1 dedi: Cerraha git. Genişletmek için tıkla... Senin profil fotoğrafın gibi oldum şuan. Cerraha git.
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 4 Mayıs 2022 #4 Cerraha gitmen lazım.
mertutux Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 802 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Mayıs 2022 #5 Cerraha gitmeni öneririm.
cxloudy Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışmanı 4 Mayıs 2022 #6 ardapyut dedi: Dün gece hastaneye gittik. Tomografi falan çektirdik ve kan aldırdık. Yarın ağrırsa cerraha gidin dediler. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... en son banada öyle oldu bağırsaktan ameliyat oldum 40 cm kestiler ardapyut dedi: Dün gece hastaneye gittik. Tomografi falan çektirdik ve kan aldırdık. Yarın ağrırsa cerraha gidin dediler. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... tomografide bişey çıktımı karnında
ardapyut dedi: Dün gece hastaneye gittik. Tomografi falan çektirdik ve kan aldırdık. Yarın ağrırsa cerraha gidin dediler. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... en son banada öyle oldu bağırsaktan ameliyat oldum 40 cm kestiler ardapyut dedi: Dün gece hastaneye gittik. Tomografi falan çektirdik ve kan aldırdık. Yarın ağrırsa cerraha gidin dediler. Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... tomografide bişey çıktımı karnında
A ardapyut Femtopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #7 cxloudy dedi: En son bana da öyle oldu bağırsaktan ameliyat oldum 40 cm kestiler Tomografide bir şey çıktımı karnında Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmamış 2, 3 saat geçti hâlâ ağrıyor
cxloudy dedi: En son bana da öyle oldu bağırsaktan ameliyat oldum 40 cm kestiler Tomografide bir şey çıktımı karnında Genişletmek için tıkla... Hayır çıkmamış 2, 3 saat geçti hâlâ ağrıyor
5 530546 Decipat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3.804 Çözümler 1 4 Mayıs 2022 #8 ardapyut dedi: Hayır çıkmamış 2, 3 saat geçti hâlâ ağrıyor Genişletmek için tıkla... Hocam daha ne bekliyorsunuz? Cerraha gidin aileniz ile.
ardapyut dedi: Hayır çıkmamış 2, 3 saat geçti hâlâ ağrıyor Genişletmek için tıkla... Hocam daha ne bekliyorsunuz? Cerraha gidin aileniz ile.
cxloudy Hectopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 383 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek Gayrimenkul Danışmanı 4 Mayıs 2022 #9 ardapyut dedi: Hayır çıkmamış 2, 3 saat geçti hâlâ ağrıyor Genişletmek için tıkla... aynısı banada olmuştu cerraha gittim ultrasona yatırdılar ordada bişey çıkmadı acilen ameliyat dediler yani geçmiş olsun hocam
ardapyut dedi: Hayır çıkmamış 2, 3 saat geçti hâlâ ağrıyor Genişletmek için tıkla... aynısı banada olmuştu cerraha gittim ultrasona yatırdılar ordada bişey çıkmadı acilen ameliyat dediler yani geçmiş olsun hocam
A ardapyut Femtopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #10 cxloudy dedi: Aynısı bana da olmuştu cerraha gittim ultrasona yatırdılar orada da bir şey çıkmadı acilen ameliyat dediler yani geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Ya ben hiç ameliyatta olmadım bir sorun olur mu ve yaşın kaçtı? Şu an karın ağrısı yok halsizlik var.
cxloudy dedi: Aynısı bana da olmuştu cerraha gittim ultrasona yatırdılar orada da bir şey çıkmadı acilen ameliyat dediler yani geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla... Ya ben hiç ameliyatta olmadım bir sorun olur mu ve yaşın kaçtı? Şu an karın ağrısı yok halsizlik var.