Karın kası programı önerisi

372121

Kilopat
Karın kası için program lazım yardımcı olur musunuz?

4 set crunch.
4 set leg raise.
1 dk plank.
1 dk mountain climbers.
Bu programı her sabah uyanır uyanmaz yapsam iyi faydası olur mu?
Nasıl program?

Son düzenleme:
Dostum karın kası antrenmanı diye bir şey yok. Karın kaslarının gözükmesini istiyorsan yağ oranını düşüreceksin. Yani kardiyo yapman lazım.

Dostum karın kası antrenmanı diye bir şey yok. Karın kaslarının gözükmesini istiyorsan yağ oranını düşüreceksin. Yani kardiyo yapman lazım.

Yapıyorum zaten de millet niye karın çalışıyor o zaman?

Yapıyorum zaten de millet niye karın çalışıyor o zaman?

Karın çalışanların çoğu da senin gibi sağdan soldan duyan spora yeni başlamışlar kişiler. Bu işte tecrübeli olan yıllarını veren hiç kimse karın çalışmıyor zaten.

Karın çalışanların çoğu da senin gibi sağdan soldan duyan spora yeni başlamışlar kişiler. Bu işte tecrübeli olan yıllarını veren hiç kimse karın çalışmıyor zaten.

Hocam elbet karın kaslarının gözükmesi yağ oranı ile ilgili ona lafım yok ama çalışılmaması konusu bana hiç mantıklı gelmedi dediğinizi doğrulayacak kaynaklarınız var mı?

Gene karın çalışasaksın ama yağ yakmadan karın kasın gözükmez. Asıl olay yağ yakmak. Karın çalışmanın ana mantığı dayanıklılığını arttırmak. Ve karın kaslarının daha büyük olmasını istiyorsan da kütle arttırman gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam dediğimi anlamamışsınız sanırım burada insanlar yüksek yağ oranında karın kası gözükmez diyor yukarıda bende aynısını dedim siz karın kası çalışılmaz diyorsunuz.

Hocam sen karın kaslarının gözükmesini istemiyor musun şimdi? Ben de karın kaslarının gözükmesi için önce yağ yakman gerektini söylemek istedim. Yukarıda biraz yanlış ifade etmişim. Karın kası antrenmanı diye bir şey yok ifadem biraz yanlış olmuş. Çoğu kişi sadece karın kası çalışarak karın kası yapılabileceğini düşündüğü için böyle bir çıkışta bulundum. Yukarıda verdiğiniz program uygundur.

Öncelikle karın kası programı diye bir şey tabii ki vardır. Karın kası çalışılmadan ortaya çıkan bir kas olsaydı tüm zayıflar baklavalı ve adonisli gezerdi ortalıkta. Atılan videolardaki elemanların açıkladığı durum hali hazırda karın çalışıp karın kaslarını göremeyen kitle için. Bunun çözümü evet yağ oranını düşürmek fakat konu sahibi bunu sormuyor.

Asıl soruya gelecek olursak bence program güzel zaten karın kası çalışmanın çok bir püf noktası yok. Bunu haftada 2-3 gün yapsan bile yağ oranın düşünce karın kaslarının görünür olacağını düşünüyorum. Çok detay bir eleştiri yapmak gerekirse şunu diyebilirim: Ben crunch hareketleri yapmıyorum. Çünkü bele gereksiz stres yüklediğini düşünüyorum. Crunch yerine plank, spider plank, mountain climber veya front twistten birini yapmanı tavsiye ederim. Leg raise olmazsa olmaz zaten. Vakum ve bir adet oblik hareketini de programına ekleyebilir, uzun bulursan da toplamda dörder set yerine üçer set de yapabilirsin. Kolay gelsin.

Karın kası programı diye bir şey yoktur mekik ve plank bu kadar diyet yapmadan da gözükmez millet zannediyorki günde 1000 tane mekik çekersem 1 ayda karın kası olacak kusura bakmada nah olacak şu karın mevzusunu türkler birtek bu kadar önemsiyor çok istiyorsanız haftada 2 kere mekik plank yaparsınız olur biter gerisi mutfakda bu işin hiç çalışmazsanız da zaten yağ oranı düşünce ortaya çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…