Karınca temiz bir hayvan mı?

Hocam biraz önlem alın bence çok tatlı hayvanlar hatta 1 sene önce karınca çiftliği kurmayı planlıyordum.Evimde karıncalar var ve hiç birine müdehale yapmıyorum.

Bence uygun bir ilaç bulup kalıcı çözüm için ilaçlamalısın.

Çok hatırlamıyorum. Sokakta gördüklerimi tutup yermişim. Şu an gayet sağlıklıyım. Bir şey olacağını sanmam.
Sizin kim olduğunuzu biliyorum.

Karıncaları öldürmek yerine dışarıya yemek bırakırsan oraya toplanacaklardır. Bir de karınca gibi bazı böceklerin geçmesini önleyen tebeşir gibi malzemeler ile kapı eşiklerine çizgi çekersen geçemezler.

Bir de bu hayvanların yerlerini biz işgal ediyoruz ve bir de onları öldürmek gibi bir eziyet yapmayalım. Masaüstünde yemek yediğinizi varsayarsak, büyük ihtimalle yemek kırıntılarından dolayı geliyorlar. Yemek yerken kırıntı dökmemeye veya döküldüktek hemen sonra iyice temizlerseniz bu problemle karşılaşmazsınız.

Doğru söylüyorsun, temizleyince gidiyorlar. Bu sefer de çöp kutusunun içine giriyorlar, biri benim yanıma uğruyor.

Her tarafta gezen bir böceğin temiz olacağını sanmıyorum. Yemeklerinizi uzak tutun. Böcekler için köpük ilaçlar var. Evinizde muhtemel giriş yerlerine sıkarsanız daha gelmiyorlar bir müddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…