Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 29 Temmuz 2023 #11 Limon ve tarçını sevmediklerini duymuştum ben de. Ben tarçın koydum ancak işe yaramadı.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 29 Temmuz 2023 #12 Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi - Fiyatı, Yorumları Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Aurora1 dedi: Arkadaşlarını da getirirler bence. Genişletmek için tıkla... Bence de. Aurora abim haklı gibi. Dökmenizi önermem.
Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi - Fiyatı, Yorumları Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Aurora1 dedi: Arkadaşlarını da getirirler bence. Genişletmek için tıkla... Bence de. Aurora abim haklı gibi. Dökmenizi önermem.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.847 Makaleler 3 Çözümler 59 29 Temmuz 2023 #13 Karanfil'i kaynatıp suyunu geldikleri yere dökmüştüm. Yaklaşık 3 gün boyunca hiç karınca görmedim. Sanırım kokusu gidince geri geldiler.
Karanfil'i kaynatıp suyunu geldikleri yere dökmüştüm. Yaklaşık 3 gün boyunca hiç karınca görmedim. Sanırım kokusu gidince geri geldiler.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 29 Temmuz 2023 #14 Yukapian dedi: Karanfil'i kaynatıp suyunu geldikleri yere dökmüştüm. Yaklaşık 3 gün boyunca hiç karınca görmedim. Sanırım kokusu gidince geri geldiler. Genişletmek için tıkla... Ben 3 kez yuvalarına kaynar su döktüm bana mısın demiyorlar.
Yukapian dedi: Karanfil'i kaynatıp suyunu geldikleri yere dökmüştüm. Yaklaşık 3 gün boyunca hiç karınca görmedim. Sanırım kokusu gidince geri geldiler. Genişletmek için tıkla... Ben 3 kez yuvalarına kaynar su döktüm bana mısın demiyorlar.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Temmuz 2023 #15 Yukapian dedi: Karanfil'i kaynatıp suyunu geldikleri yere dökmüştüm. Yaklaşık 3 gün boyunca hiç karınca görmedim. Sanırım kokusu gidince geri geldiler. Genişletmek için tıkla... Terör örgütü gibiler, insana saldırıyorlar birde. Elime yüzüme çıkıyorlar azıcık tepki gösterince.
Yukapian dedi: Karanfil'i kaynatıp suyunu geldikleri yere dökmüştüm. Yaklaşık 3 gün boyunca hiç karınca görmedim. Sanırım kokusu gidince geri geldiler. Genişletmek için tıkla... Terör örgütü gibiler, insana saldırıyorlar birde. Elime yüzüme çıkıyorlar azıcık tepki gösterince.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 29 Temmuz 2023 #16 XEfe.Bey dedi: Terör örgütü gibiler, insana saldırıyorlar birde. Elime yüzüme çıkıyorlar azıcık tepki gösterince. Genişletmek için tıkla... Isırıyorlar mı?
XEfe.Bey dedi: Terör örgütü gibiler, insana saldırıyorlar birde. Elime yüzüme çıkıyorlar azıcık tepki gösterince. Genişletmek için tıkla... Isırıyorlar mı?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Temmuz 2023 #17 Aurora1 dedi: Ben 3 kez yuvalarına kaynar su döktüm bana mısın demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yuvalarına neden kaynar su döküyorsun? Geldikleri yerlere dök. ProximusTwo dedi: Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi - Fiyatı, Yorumları Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bence de. Aurora abim haklı gibi. Dökmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Evde raid olanı var. Eşya dolabında buldum, ama kullanmadım belki giderler diye.
Aurora1 dedi: Ben 3 kez yuvalarına kaynar su döktüm bana mısın demiyorlar. Genişletmek için tıkla... Yuvalarına neden kaynar su döküyorsun? Geldikleri yerlere dök. ProximusTwo dedi: Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi - Fiyatı, Yorumları Detan Karıncakıran 2'li Avantaj Paketi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bence de. Aurora abim haklı gibi. Dökmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Evde raid olanı var. Eşya dolabında buldum, ama kullanmadım belki giderler diye.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 29 Temmuz 2023 #18 XEfe.Bey dedi: Yuvalarına neden kaynar su döküyorsun? Geldikleri yerlere dök. Genişletmek için tıkla... Geldikleri yer ile yuvaları aynı yerde sanırım.
XEfe.Bey dedi: Yuvalarına neden kaynar su döküyorsun? Geldikleri yerlere dök. Genişletmek için tıkla... Geldikleri yer ile yuvaları aynı yerde sanırım.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Temmuz 2023 #19 Salatalık kabuğu koydum.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #20 Haşere öldürmek günah değil dostum. Evin kenarlarına falan iyi bakın. İlla ki yemek arttığına falan geliyorlardır onlar.
Haşere öldürmek günah değil dostum. Evin kenarlarına falan iyi bakın. İlla ki yemek arttığına falan geliyorlardır onlar.