XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Temmuz 2023 #21 Yavuz_Çetin dedi: Haşere öldürmek günah değil dostum. Evin kenarlarına falan iyi bakın. İlla ki yemek arttığına falan geliyorlardır onlar. Genişletmek için tıkla... Hocam haftada bir kez mutlaka annem ile siler süpürürüz.
Yavuz_Çetin dedi: Haşere öldürmek günah değil dostum. Evin kenarlarına falan iyi bakın. İlla ki yemek arttığına falan geliyorlardır onlar. Genişletmek için tıkla... Hocam haftada bir kez mutlaka annem ile siler süpürürüz.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 29 Temmuz 2023 #22 Salatalığı bulguru boş ver, evi ilaçlat.
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #23 XEfe.Bey dedi: Acı vermeden öldürmek imkansız maalesef, canlarını da acıtmak istemiyorum ama yatağıma falan geliyorlar Genişletmek için tıkla... Islerini aniden bitirin.
XEfe.Bey dedi: Acı vermeden öldürmek imkansız maalesef, canlarını da acıtmak istemiyorum ama yatağıma falan geliyorlar Genişletmek için tıkla... Islerini aniden bitirin.