XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Temmuz 2023 #21 Ozzy Osbourne dedi: Haşere öldürmek günah değil dostum. Evin kenarlarına falan iyi bakın. İlla ki yemek arttığına falan geliyorlardır onlar. Genişletmek için tıkla... Hocam haftada bir kez mutlaka annem ile siler süpürürüz.
Ozzy Osbourne dedi: Haşere öldürmek günah değil dostum. Evin kenarlarına falan iyi bakın. İlla ki yemek arttığına falan geliyorlardır onlar. Genişletmek için tıkla... Hocam haftada bir kez mutlaka annem ile siler süpürürüz.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 29 Temmuz 2023 #22 Salatalığı bulguru boş ver, evi ilaçlat.
svens Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2023 #23 XEfe.Bey dedi: Acı vermeden öldürmek imkansız maalesef, canlarını da acıtmak istemiyorum ama yatağıma falan geliyorlar Genişletmek için tıkla... Islerini aniden bitirin.
XEfe.Bey dedi: Acı vermeden öldürmek imkansız maalesef, canlarını da acıtmak istemiyorum ama yatağıma falan geliyorlar Genişletmek için tıkla... Islerini aniden bitirin.