mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2013 #31 Köpekten daha iyi dost olamaz, hatta insandan bile daha iyi bir dosttur. Mesela bu videodaki köpek sahibini görünce duyduğu sevgiye bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Köpekten daha iyi dost olamaz, hatta insandan bile daha iyi bir dosttur. Mesela bu videodaki köpek sahibini görünce duyduğu sevgiye bak. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selim C. Kilopat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Uzaklarda... Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2017 #32 Hostes konusunu açarken denk geldim buna. Yazın haberim olsaydı bu olaydan, ağızlarına s..mıştım o karıncaların. Sürprizbozan O değilde, eski Technopatlar ne kadar sadistmiş lan?! Korktum bi an konuyu okurken yani... Sürprizbozan Edit: Selim Can Şentürk adlı arkadaş ile bir bağım yoktur. Tanımıyorum kendisini.
Hostes konusunu açarken denk geldim buna. Yazın haberim olsaydı bu olaydan, ağızlarına s..mıştım o karıncaların. Sürprizbozan O değilde, eski Technopatlar ne kadar sadistmiş lan?! Korktum bi an konuyu okurken yani... Sürprizbozan Edit: Selim Can Şentürk adlı arkadaş ile bir bağım yoktur. Tanımıyorum kendisini.