Karışık İlişki

AtakanGuney

Kilopat
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. 16 yaşındayım ve bu sene 10. sınıfa geçeceğim. Haziran'ın ortasında Instagram üzerinden bir kız ile tanıştım. Kız yan sınıfımda idi. Can sıkıntısından yazmıştım aslında, ama sonrasında bağlandım sanırım. İlk gün sıradan bir sohbet ettik ve sonrasında iyi geceler deyip kapattık. Aslında o andan itibaren bir daha konuşacağımızı hiç düşünmemiştim. Sonraki gün ise o bana günaydın yazdı ve ilişkimiz başlamış oldu. Başlarda her ne kadar normal arkadaş kafasında takılmış olsak da zaman geçtikçe bu flörtleşmeye kaydı. Her şey çok güzel ilerliyordu. Tanışmamızın tam 1. ayı buluşmaya karar verdik ve ilk defa buluştuk, benden arkadaşına bahsettiğini anlattı işte konuştuğum çocuk olarak falan, her şey çok güzel mutluyum. İşte bu ayın 19'unda tanışmamızın 2. ayı olacak ve ben artık okul açılmadan ona açılmak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var: Eskisi gibi sohbet etmiyoruz. Her gün yine o klasik günaydın ve iyi geceler mesajları yazılıyor ama öyle sevgiliymiş, flörtmüş falan neredeyse aramızdaki o muhabbet sıfırlandı. Dün konuyu açarak sordum neyiz biz diye, dediği şeyler şuydu: "İşte ben genelde bu tarz şeylerin sonunun unf atmak olduğunu biliyorum, aramızdaki şeyin bozulmasını istemiyorum ama henüz bir kere görüştük ondan dolayı geriliyorum zamana bırakmak istiyorum." Ben de aynı şekilde düşünmekteyim ama ne zaman buluşmak istesem ya müsait olmuyor ya bir işi oluyor. Ben anlamaktan artık güçlük çekmeye başladım. Sizce amacı nedir? Başka insanlarla konuştuğunu düşünmüyorum. Ortak bir arkadaşımız da yok, olsa en azından sorabilirim. Neredeyse her gün dışarıda ama bana ayırabilecek önceliği yokmuş gibi hissediyorum. Aramızda 40 dakikalık bir yol var maalesef yakın değiliz ama ben giderim diyorum her seferinde ona rağmen çokça zaman olmaz ve benzeri şeyler duyuyorum. Sizce kızın amacı ne olabilir? Veya ben direkt olarak nasıl niyetimi belli edebilirim? 2 aydır konuşuyoruz helak olmasını istemem ama amacı bu değilse oyun oynamak da istemiyorum.

İfadeler: T21
Usta öncelikle 16 yaşındasın daha dur hemen ciddi değilse ayrılırım demek için çok küçüksün. Ama haklısın sanırım ciddi birsey istemiyor :/
Yan sınıf demen ciddiyeti anlatıyor. Büyük ihtimalle konuştuğu biri olduğu için baskıda hissediyor.
Sana tavsiyem
Çılgın Şarki den kaçabilir misin?
Bİ' DAHA DENE
Seni şanslı araba
Ahğ bu acıdı

Kaçan kovalanır. Sende bir süre konuşmayı kes, sende niyeti var ise sana ulaşacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…