H heitan Femtopat Katılım 1 Eylül 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Kariyer nette Profil fotoğrafı koymaya calisiyorum surekli, kabul etmiyor. Tam ölçüsü ne olacak bilen var mi?
Kariyer nette Profil fotoğrafı koymaya calisiyorum surekli, kabul etmiyor. Tam ölçüsü ne olacak bilen var mi?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.742 Makaleler 2 Çözümler 1.675 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Muhtemelen dosya boyutu büyük geliyor, internetten dosya sıkıştırma ile fotoğrafı uygun boyuta getirebilirsiniz. "Özgeçmişine yükleyeceğin fotoğrafının gif, .jpg, .png, .bmp uzantılı ve en çok 3 MB büyüklüğünde olması gerekiyor." Kariyer.net Yardım ve Destek Hattı | Sıkça Sorulan Sorular.
Muhtemelen dosya boyutu büyük geliyor, internetten dosya sıkıştırma ile fotoğrafı uygun boyuta getirebilirsiniz. "Özgeçmişine yükleyeceğin fotoğrafının gif, .jpg, .png, .bmp uzantılı ve en çok 3 MB büyüklüğünde olması gerekiyor." Kariyer.net Yardım ve Destek Hattı | Sıkça Sorulan Sorular.
GHOST m Picopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Diğer 3 Eylül 2025 #3 heitan dedi: Kariyer nette Profil fotoğrafı koymaya calisiyorum surekli, kabul etmiyor. Tam ölçüsü ne olacak bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir sitemi yoksa herkesdemi böyle gösteriyor ben yazılımın mühendisi olmak istiyorum ve böyle bişe normal mi Dosya Ekleri Screenshot_2025-09-03-06-57-29-008_com.opera.gx.jpg 51,3 KB · Görüntüleme: 29
heitan dedi: Kariyer nette Profil fotoğrafı koymaya calisiyorum surekli, kabul etmiyor. Tam ölçüsü ne olacak bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir bir sitemi yoksa herkesdemi böyle gösteriyor ben yazılımın mühendisi olmak istiyorum ve böyle bişe normal mi
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.510 Çözümler 41 Yer Edinburgh 3 Eylül 2025 #4 GHOST m dedi: Güvenilir bir sitemi yoksa herkestemi böyle gösteriyor ben yazılımın mühendisi olmak istiyorum ve böyle bir şey normal mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
GHOST m dedi: Güvenilir bir sitemi yoksa herkestemi böyle gösteriyor ben yazılımın mühendisi olmak istiyorum ve böyle bir şey normal mi? Genişletmek için tıkla... Güvenilir.
GHOST m Picopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Eylül 2025 #5 Andy deufresne dedi: Güvenilir. Genişletmek için tıkla... Sağol kral