SRYC0636 Yoctopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Kariyer Online sitesi güvenli mi?
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.088 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 29 Haziran 2021 #2 Hocam com.tr uzantılı bir site. Güvenilir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 29 Haziran 2021 #3 Asdasgudas dedi: Hocam, com.tr uzantılı bir site. Güvenilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... “Com.tr” olunca güvenilir olmuyor bir site. Artı 0 Eksi
Asdasgudas dedi: Hocam, com.tr uzantılı bir site. Güvenilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... “Com.tr” olunca güvenilir olmuyor bir site.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.088 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 29 Haziran 2021 #4 Taptic dedi: “Com.tr” olunca güvenilir olmuyor bir site. Genişletmek için tıkla... Onun ben de farkındayım ama takip edilebilir bir yanı olur yani mağdur olma problemi olmaz. Bir kişinin kendi levhasını kullanarak bu alan adını satın aldığını gösterir. Artı 0 Eksi
Taptic dedi: “Com.tr” olunca güvenilir olmuyor bir site. Genişletmek için tıkla... Onun ben de farkındayım ama takip edilebilir bir yanı olur yani mağdur olma problemi olmaz. Bir kişinin kendi levhasını kullanarak bu alan adını satın aldığını gösterir.