Kariyer planım çok mu itopik?

Ahmet40218

Hectopat
16 yaşındayım yaklaşık 10 12 yaşımdan beridir grafik tasarım sosyal medya işleri ile uğraşıyorum ortlama bir seviyedeyim az çok etkileşim sağladığım bağlantım olan kişiler var. Ekip içindeyim.
2 yıl evvel OBP ile liselere gidecektim, güzel sanatlara gidip müzik yeteneğimi geliştirmek istiyordum ailemde torpil olmadıktan sonra iş falan olmaz dedi zaten sözel sayısal bir eğitim verilmiyormuş. Meslek lisesine gittim okuduğum bölümün önü açık bu iş için bütün hayatımı bıraktım sosyal hayatım çevrem arkadaşım hiç kimsem yok beni daraltıyor hiç dışarı çıkmadan okul içi dışı 7 24 evdeyim ya proje üstünde çalışıyorum ya da okul sınavlarına hazırlanıyorum şu an ilaç tedavisi görüyorum psikolojikmen etkisi oluyor ancak ilacı kullanmasam hiçbir enerjim kalmayacak (selectra 100mg). Alanımdaki sınavdan KPSS de iyi bir puan alabilirsem. Aylık minimum 12 bin maaş ile işe başlayacağım.
Ve aynı zamandada grafik tasarım okuyup iş olanağını yükseltmek istiyorum. Şu an birçok kişiden iyi bir seviyedeyim az çok iş alıyorum kazanıyorum. 2.ci iş olarak Online fleeancerlik ya da bir şirkette çalışmak istiyorum. Yapmak istediğim meslek severek yaptığım bir iş ancak memuriyet garanti olursa her şeyi yaparım, hem ailemi kendim geçindiririm, bütün parayı aileme harcarım. Şu andada teknik analiz öğrenip kripto işine girmek istiyorum kendi kazandığım parayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum ve kendimi PC sistemi kurmak istiyorum, dizayn dekor vesaire hayalini kuruyorum.

Her şeyi aynı anda yapmaya çalışma birisinde profesonelleş önce yoksa hepsi yarım kalır çok istiyorsan boş zamanlarında başka bir şeyde yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…