Kariyer tercihi nasıl olmalı?

AtaAlp01

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar size hayatımla ilgili bir şey danışmak istiyorum. Şu an da fen lisesi okuyorum ve 11. sınıfım ve dersler zorlaşmaya başladı. İnşallah olursa pilotaj istiyorum ve onun için gereken sıralama 10.000 ve altı. Ben de aynı zamanda Valorant oynuyorum ve iyi oynadığımı düşünüyorum. Sizce okulu bırakıp gamer ve yayıncı olarak mı devam etmeliyim ya da derslere mi ağırlık vermeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamer ve yayıncılık garanti ve sürekliliği olan bir şey değil. Derslerinize bakın hem garanti bir işiniz olur hem de sürekliliği olur.

Arkadaşlar size hayatımla ilgili bir şey danışmak istiyorum. Şu an da fen lisesi okuyorum ve 11. sınıfım ve dersler zorlaşmaya başladı. İnşallah olursa pilotaj istiyorum ve onun için gereken sıralama 10.000 ve altı. Ben de aynı zamanda Valorant oynuyorum ve iyi oynadığımı düşünüyorum. Sizce okulu bırakıp gamer ve yayıncı olarak mı devam etmeliyim ya da derslere mi ağırlık vermeliyim?
ailevi bir sıkıntı yoksa (mesela benim ailem bu tarz şeylere çok karşı) kendini geliştirip gamer olabilirsin ama garanti bir iş değil, başlayıp çok kötü devam edenler var, senin gördüğün buzdağın görünen kısmı. Benim çok yayıncılık yapacağımm diye başlayıp en fazla 20 izleyicisi olan arkadaşım oldu. Şimdilik youtube'dan küçük küçük başlayabilirsin.

Kardeşim Valorant yeni popüler olan bir oyun şu an onu iyi oynuyor olabilirsin Valorant bitti mi yeni gelen oyunu oynayabilecek misin? Ve yayıncılık oyun kadar samimiyet de ister. Gerisi sana kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı