Şuan zaten kız ve erkek liseleri var ki. Hem bu ülkeye ne şeriat gelir ne de karma eğitim kalkar. Burası Türkiye. İktidar parti Atatürk'ün kurduğu partiden daha çok seviyor Atatürk'ü. Sen düşün şu an ki durumu. Bu ülkeye şeriatın ş'si gelmez.
Ben şeriat destekçisi değilim yanlış anlaşılmasın öncelikle. Fakat gerçekleri inkar etmeye gerek yok. İlk önce eğitim sistemi çökertilir(çökertildi) gerisi çorap söküğü gibi gelir. Umarım ben değil de sen haklı çıkarsın, kendine iyi bak.
Ne anlatmak istiyorsun ya sen? Ben mi geri kafalıyım? Devletin her şeyini çok biliyorsun herhalde. Anca mesajlarıma beğenmeme atarsın zaten. Gidip ülkeye şeriat geliyor diyenleri dinle sen. Bu ülkeye şeriat gel-mez.
Şuan zaten kız ve erkek liseleri var ki. Hem bu ülkeye ne şeriat gelir ne de karma eğitim kalkar. Burası Türkiye. İktidar parti Atatürk'ün kurduğu partiden daha çok seviyor Atatürk'ü. Sen düşün şu an ki durumu. Bu ülkeye şeriatın ş'si gelmez. Beğenmeme atan kafasını Türkçilerin ve şeriat düşmanlarının sahte videolarından kaldırsın. Tamam şeriat kötü bir şey ama bu ülkeye gelmez. Gülen de şeriatın gelmesine filan hazır herhalde.