3 tane vekille mi şeriat getirecek? Adamların partisi yıllardır var. Şimdi mi sorun oldu? Tarikat dedikleri şey yıllardır var. Şimdi mi dert oldu? Tövbeleri sıfırlandı zaten. Biraz daha tövbe kassınlar.
Adamlar her yerde Atatürk diye sayiklamiyor. CHP Atatürk’ün adını kullanarak güzel oy alıyor. Atatürk ideallerine uyan kaç şey yapmış CHP? Şirin gözükmek için veya değil. KK neden konuşmadı en basit örnek olarak diziyi söyleyim sana.
Adamların partisi yıllardır var. Şimdi mi sorun oldu. Tarikat dedikleri şey yıllardır var. Şimdi mi dert oldu. Tövbeleri sıfırlandı zaten. Biraz daha tövbe kassınlar.
Yıllardır var ve boş durmuyorlar. Son birkaç yıldır yaşanan olaylar ve iktidar kanadından gelen açıklamalar size şeriatı anımsatmıyor mu cidden? Bunu bile göremiyor musunuz?
Adamlar her yerde Atatürk diye sayiklamiyor. CHP Atatürk’ün adını kullanarak güzel oy alıyor. Atatürk ideallerine uyan kaç şey yapmış CHP? Şirin gözükmek için veya değil. KK neden konuşmadı en basit örnek olarak diziyi söyleyim sana.
Yok öyle bir ithamda bulunmadım size zaten. Benim düşmanligim chpnin hiç azalmayan 25-30luk kitlesine. Adamların ülke hayrına bir şeyleri yok. Solcu kesim ama abartı solcu kesim. Sıkıntım bunlarla benim.
Hüda par meclise girdi dedim, şeriatı getiren hüda par demedim.
Yıllardır var ve boş durmuyorlar. Son birkaç yıldır yaşanan olaylar ve iktidar kanadından gelen açıklamalar size şeriatı anımsatmıyor mu cidden? Bunu bile göremiyor musunuz?
Evladım kitap adı verilen şeyler okuyarak bilgi sahibi edinebilirsin. Gelmiş diyor ki "bunu mu anlamıyorsun." Amerika İstese Tayyip iner zaten. Git Soner Yalçın filan oku. Biraz bilgilen.