"Karma is bitch" nedir?

Makaleler
24
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği
Karma is bitch! Nedir?

Wp profillerinde yazılmış olarak gördüm. Paylaşılmış olarak gördüm. Daha bugün Facebook üzerinden fail video türü paylaşan bir sayfada video ismi olarak konulduğunu gördüm.

Screenshot_2016-09-17-02-41-46.png

Sonra daha şimdi Dota 2 atmadan önce adamın kullanıcı ismini Karma olduğunu gördüm.

20160917033539_1.jpg

"Karma is Bitch!" sözünü son 3 aydır tanıdım. Daha önce görmemiştim. Nedir? Ne değildir? Bilen birisi anlatırsa sevinirim gerçekten merakımı çekti nedir bu? Ne bu Karma?

Evrende yaptığınız her eylemin bir tepkisi vardır düşüncesi gibi algılanabilir. Birine bir kötülük yapmak istediğinizde bunun elinizde patlaması, Karma'nın bir sonucudur bu düşünceye göre.

Yaptığınız eylem, evrende bir dalga yaratır ve o dalga dönüp sizi bulur. Hani şu beddua etme, geri teper gibi, ama onun daha cool olanı :D

"Karma is a bitch" de Karma'ya karşı verilen tepkidir. Karma tam bir kahpe misali.

Son düzenleme:
Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim. :)

Ama ben 2 şekilde yorumladım.

1. Karma sisteminin işlemediği, birine bir şey yapıldığında yapan kişiye hiçbir şey olmadığı için bu felsefenin tam bir sürt*k olduğunu söyleyen bir söz.

2. Karma sisteminin gerçekten işlediği anlar için tam bir sürt*k olduğunu söyleyen bir söz.
Bu da bu ihtimalin örneği konuda görüntü atmıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2 düşüncemde doğru mu? Yoksa sadece 1 tanesi mi doğru? @Xoloth @yiange28 @Recep Baltaş

Technopat Haberler

Geri
Yukarı