Merhaba 4, gün devamsızlık hakkım var, son haftayı gitmeyerek değerlendireceğim. Şimdi tereddüte düştüm. 4 gün hakkım var ve cuma gününü gitmemişim olarak sayarsalar özürsüz devamsızlığım 11 gün olacak. Kısacası cuma günü yoklama alınır mı?
Merhaba 4, gün devamsızlık hakkım var, son haftayı gitmeyerek değerlendireceğim. Şimdi tereddüte düştüm. 4 gün hakkım var ve cuma gününü gitmemişim olarak sayarsalar özürsüz devamsızlığım 11 gün olacak. Kısacası cuma günü yoklama alınır mı?
Hocana sorman çok daha doğru olur. Genelde son hafta yoklama alınmaz gibi hurafe konuşulur. e-Okul kapandığı için gelmeyenleri yazamazlarmış derlerdi. Ama doğru mu hiç hatırlamıyorum.
Böyle durumlar için son haftalarda, Müdür yardımcınıza gidip izin dilekçesi verebilirsiniz. Yoklama alınsa bile izinli sayılıyorsunuz. Ne özürlü nede özürsüz devamsızlık sayılmıyor.
Karnenin bir önemi yok. Sadece fiziksel olarak notları gösterir ve belgeni alırsın. Asıl işleyen şey e-okuldaki. Karneye devamsızlık girilmese e-okula girilse mesela sınıfta kalsan e-okula bakarlar.
Karnenin bir önemi yok. Sadece fiziksel olarak notları gösterir ve belgeni alırsın. Asıl işleyen şey e-Okul'daki. Karneye devamsızlık girilmese e-okula girilse mesela sınıfta kalsan e-okula bakarlar.