Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 690 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Karnede şökk3 yazıyor. Sistemden baktığımda okuduğum sınıftan 2 tane gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
rivenays Hectopat Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 456 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Lucy01 dedi: Karnede şökk3 yazıyor. Sistemden baktığımda okuduğum sınıftan 2 tane gözüküyor. Genişletmek için tıkla... şök öğretmenler kurulu toplantısı demekti galiba
Lucy01 dedi: Karnede şökk3 yazıyor. Sistemden baktığımda okuduğum sınıftan 2 tane gözüküyor. Genişletmek için tıkla... şök öğretmenler kurulu toplantısı demekti galiba
athenaq41 Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #3 Şube öğretmenler kurulu demek. Bu tür sorular için keşke önce internette aratsanız. Vakte yazık.
Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 690 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 athenaq41 dedi: Şube öğretmenler kurulu demek. Bu tür sorular için keşke önce internette aratsanız. Vakte yazık. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor. rivenays dedi: şök öğretmenler kurulu toplantısı demekti galiba Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor.
athenaq41 dedi: Şube öğretmenler kurulu demek. Bu tür sorular için keşke önce internette aratsanız. Vakte yazık. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor. rivenays dedi: şök öğretmenler kurulu toplantısı demekti galiba Genişletmek için tıkla... Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.341 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 22 Ağustos 2023 #5 Lucy01 dedi: Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor. Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ona da internetten baksan keşke. Şökk 3 20 gün devamsızlığı olan öğrenciler içinmiş internette daha detaylı öğrenebilirsin.
Lucy01 dedi: Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor. Hocam siz yanlış anladınız, karnede şökk geçti yazması gerek onun yerine şökk-3 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ona da internetten baksan keşke. Şökk 3 20 gün devamsızlığı olan öğrenciler içinmiş internette daha detaylı öğrenebilirsin.
Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 690 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #6 AdaBagcibasi dedi: Ona da internetten baksan keşke. Şökk 3 20 gün devamsızlığı olan öğrenciler içinmiş internette daha detaylı öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç bir kaynak yok hocam, ayrıca sınıfta mı kaldım ben.
AdaBagcibasi dedi: Ona da internetten baksan keşke. Şökk 3 20 gün devamsızlığı olan öğrenciler içinmiş internette daha detaylı öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hiç bir kaynak yok hocam, ayrıca sınıfta mı kaldım ben.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 19 Mayıs 2025 #7 Lucy01 dedi: Hiç bir kaynak yok hocam, ayrıca sınıfta mı kaldım ben. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu?
Lucy01 dedi: Hiç bir kaynak yok hocam, ayrıca sınıfta mı kaldım ben. Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu?
Lucy01 Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 690 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #8 Şu an lise 1'im hocam geçtim, devamsızlıktan dolayı kalanlar içinmiş şökk3 olunca devamsızlıktan geçiriyorlar.
Şu an lise 1'im hocam geçtim, devamsızlıktan dolayı kalanlar içinmiş şökk3 olunca devamsızlıktan geçiriyorlar.