Karneler basılınca devamsızlık değişir mi?

Troll Face

Hectopat
Arkadaşlar benim 11 özürlü 11 gün özürsüz devamsızlığım vardı. Ben 5.iş günü içerisinde 5 günün devamsızlık raporlarını verdim. Hoca normalde yokken kağıtları masanın üstüne bırakıyorduk. Bende cuma son ders öyle yaptım. Ama devamsızlık hala duruyor. Eğer sırf bu yüzden sınıfta kalırsam mahvederim o adamı. Karneler basıldıysa değiştirebilir mi? @Park Müdürü Benson

Gecmis olsun. Karneler basildiysa hersey icin cok gec.

Karneler basıldıktan sonra oynama yapılamaz.

Bakanlık sistemi kapatmadıysa idare yani okul karne basılmasına rağmen yinede düzenleme yapabilir. Düzenleme yaptıtan sonra karneyi güncel haliyle tekrar basabilir ama bakanlık tarafından sistem kapandıysa değişiklik yapamazlar. Sen en kısa zamanda okul idaresine durumu bildir ve sistem kapanmadıysa hemen düzelttir durumunu. Lise zamanında bir arkadaşımın da başına gelmişti o düzelttirebilmişti.

Henüz basılmamış olmalı. Ben sorduğumda çarşamba basıma verileceği söylenmişti.
Ayrıca 11 günde sınıfta kalmamanız lazım sanırım.

Karne basıldı şu bu geç. Sonuç olumsuz olsa bile itiraz hakkınız vardır. Çok eskiden sınıf arkadaşım yarım puanla sınıfta kalmıştı mahkemeye verdiler. Hakim sınıf geçmesine karar verdi. Siz önce ailenizle okul müdürüyle görüşün. Daha kolay halledebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…