Karneler Nasıl?

Edebiyat hocası ile kavgalıyım, bana inat yazdığım şeyleri beğenmeyip eksik yazmışsın diyerek puan vermedi arkadaşlarıma sordum doğru yapmışsın dediler sonra da sınav notun düşük adı altında sözlüye de düşük girdi takdir kaçıyor maalesef.

Coğrafyacı takdir almamam için 40 girdi yazılıdan 90 alan bir kişiye 40 girmek ne demek :/. 84.5 ile teşekkür alıyorum.
Bu kadarına da pes doğrusu. Hocayla konuş istersen. Aynısını dinci yaptı 2. Sınavları girmedi ilk sınavım 70 idi 65 girdi ilk sözlüye ikinci sözlüye ise 68 girdi hangi mantıkla yaptıysa bunu. Normalde 2 tane sözlü yaptı bizi ikisinden de 100 100 aldım ama son güne bıraktı her şeyi kafasına göre not verdi.

Zaten 82'den 84 oldu. Hocaların çoğu 80+ üzerinde sözlü verdiler daha not isteyemiyorum, istersem düşürürler. Lise öğretmenleri öyle.
Doğrudur hocam.

81 ortalama 12. sınıf.

Arkadaşlar benim gittiğim okulun hesaplama sistemi yok benim ortalamam kaç ve takdir mi teşekkür mü alıyorum?

Kırmızı yazıdan önceki yazanlar sözlü notum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…