Karneler nasıl?

2024-2025 bitti 2025-2026 başlıyor. Karneler nasıl?
10. sınıfım 97 ortalama geldi. Takdir falan zaten hep alıyorum. İşin ilginç tarafı 2 tane sosyal başarı belgesi vermişler. Bu yaz üşenmezsem eğer tyt çalışmaya başlayacağım.

2024-2025 bitti 2025-2026 başlıyor. Karneler nasıl?
10. sınıfım 97 ortalama geldi. Takdir falan zaten hep alıyorum. İşin ilginç tarafı 2 tane sosyal başarı belgesi vermişler. Bu yaz üşenmezsem eğer tyt çalışmaya başlayacağım.

Okul bitince;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sormayın matematiğin gazabına uğradım hoca yine ucu ucuna dersten geçirmedi. Forum olmasa hakkında iyi şeyler söyleyecektimde neyse.

Takdir aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karne almaya bile gitmedim. Küsüratla teşekkürü kaçırdım.

2025 yılındayız. Karnelerin hâlen kağıt şeklinde dağıtılması da iyi değil. 1, 2, 3, 4. sınıflara; özetle ilkokul öğrencilerine teşvik olması açısından karne verilebilir de dijital çağda, dijital karne yapıp verebilirler. Zor değil bu.

2025 yılındayız. Karnelerin hâlen kağıt şeklinde dağıtılması da iyi değil.
e-Okul'da e-Karne diye bir şey var zaten. Karnenin dijital kopyası gibi bir şey. Bahsettiğiniz şey buysa.
1, 2, 3, 4. sınıflara; özetle ilkokul öğrencilerine teşvik olması açısından karne verilebilir de dijital çağda, dijital karne yapıp verebilirler.
Verilmeli bence de. Önceden veriliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…