MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Ocak 2024 #11 karul dedi: Ya kuralın kalktığını bilmiyorlar ya da müdür ve öğretmenlerin devamsızlık yapmasınlar diye söylediği bir yalan. Örneğin bizde de 4 Ders'ten kalırsanız sınıfı geçemessiniz diyorlar. Ancak bu kural sadece 9. sınıflar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Peki 5 gün devamsızlık 9 lar içinmi geçerli? konu açsam merak ettim.
karul dedi: Ya kuralın kalktığını bilmiyorlar ya da müdür ve öğretmenlerin devamsızlık yapmasınlar diye söylediği bir yalan. Örneğin bizde de 4 Ders'ten kalırsanız sınıfı geçemessiniz diyorlar. Ancak bu kural sadece 9. sınıflar için geçerli. Genişletmek için tıkla... Peki 5 gün devamsızlık 9 lar içinmi geçerli? konu açsam merak ettim.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 14 Ocak 2024 #12 MzSe dedi: Peki 5 gün devamsızlık 9'lar içinmi geçerli? Konu açsam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Şu an devamsızlık sadece kalıp kalmayacağınızı etkiliyor. Belge ile alakalı bir durum yok.
MzSe dedi: Peki 5 gün devamsızlık 9'lar içinmi geçerli? Konu açsam merak ettim. Genişletmek için tıkla... Şu an devamsızlık sadece kalıp kalmayacağınızı etkiliyor. Belge ile alakalı bir durum yok.
MzSe Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.878 Çözümler 31 14 Ocak 2024 #13 karul dedi: Şu an devamsızlık sadece kalıp kalmayacağınızı etkiliyor. Belge ile alakalı bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam SS alıp konu açıyorum sorun yok değil mi? Emin olmak için.
karul dedi: Şu an devamsızlık sadece kalıp kalmayacağınızı etkiliyor. Belge ile alakalı bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hocam SS alıp konu açıyorum sorun yok değil mi? Emin olmak için.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 14 Ocak 2024 #14 MzSe dedi: Hocam SS alıp konu açıyorum sorun yok değil mi? Emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Açın.
MzSe dedi: Hocam SS alıp konu açıyorum sorun yok değil mi? Emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Açın.
Rewolf Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 RTX 3060 MSI A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #15 karul dedi: Devamsızlık umrunuzda değilse gitmeyebilirsiniz ama yazılır. Belge ile devamsızlık arasında artık bir bağ yok. Kaldırıldı. Yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam eminsizin değil mi benim de 10 gün devamsızlık var belge alacağım.
karul dedi: Devamsızlık umrunuzda değilse gitmeyebilirsiniz ama yazılır. Belge ile devamsızlık arasında artık bir bağ yok. Kaldırıldı. Yanlış bilgi vermeyelim. Genişletmek için tıkla... Hocam eminsizin değil mi benim de 10 gün devamsızlık var belge alacağım.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 16 Ocak 2024 #16 Rewolf dedi: Hocam eminsizin değil mi benim de 10 gün devamsızlık var belge alacağım. Genişletmek için tıkla... Resmi bilgi. Eminim.
Rewolf dedi: Hocam eminsizin değil mi benim de 10 gün devamsızlık var belge alacağım. Genişletmek için tıkla... Resmi bilgi. Eminim.
babatello Decapat Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2024 #17 Rewolf dedi: Hocam eminsizin değil mi benim de 10 gün devamsızlık var belge alacağım. Genişletmek için tıkla... hocam konuyu da hortlatıyorum kusura bakmayın da bir sorum olacaktı, belge aldınız mı?
Rewolf dedi: Hocam eminsizin değil mi benim de 10 gün devamsızlık var belge alacağım. Genişletmek için tıkla... hocam konuyu da hortlatıyorum kusura bakmayın da bir sorum olacaktı, belge aldınız mı?
Rewolf Centipat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 140 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5500 RTX 3060 MSI A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #18 babatello dedi: hocam konuyu da hortlatıyorum kusura bakmayın da bir sorum olacaktı, belge aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım.
babatello dedi: hocam konuyu da hortlatıyorum kusura bakmayın da bir sorum olacaktı, belge aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Aldım.