Karneleriniz nasıl?

89 ile takdir alıyorum edebiyat zayıf kalem.

Ah bu sosyal'ciler... Internette de okulda da huzur vermiyorlar degil mi korbim...
Ne sismesi, adam 7'den LGS dusunuyor. Alnini karislarim Korbim'e sisirilmis notlu diyenin!

Unutmadan, 15 devirli

7 guzel sene, bayagi iyi degerlendir zamanini LGS'ye verimli calisirsan 8 de en guzel senen olabilir, ben az ve oz calistim galiba.

Bir de bana sor :<

7 güzel sene, bayağı iyi değerlendir zamanını LGS'ye verimli çalışırsan 8 de en güzel senen olabilir, ben az ve öz çalıştım galiba.

Sınavlara hep son gün hazırlanıyorum, tavsiyeniz var mı bu konuda?

76,43 ile teşekkürname alıyorum

Ben son gun de hazirlanmiyordum, 95 OBP oldu. Tabii kisiden kisiye degisir ama bence 7'de falan sinav takma, beceri temelli sorulari cozebilmeye odaklan. Bir kilit var acman gereken o da kitap okumak.

Kitap okumaya günde 15 sayfa ile başlayıp her gün üzerine sayfa koyarak devam et. Ben öyle kazandım.

Sınavlara hep son gün hazırlanıyorum, tavsiyeniz var mı bu konuda?
Birden çok yüklenmeyin yavaş yavaş ders çalışma programınızı ağırlaştırın belli bir seviyeden sonra ağırlaştırmayı bırakın bunalırsınız.

Ben son gun de hazirlanmiyordum, 95 OBP oldu. Tabii kisiden kisiye degisir ama bence 7'de falan sinav takma, beceri temelli sorulari cozebilmeye odaklan. Bir kilit var acman gereken o da kitap okumak.

Eskiden çok kitap okurdum, tabi korona çıktı dersler online olduğu için o alışkanlığımı kaybettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…