ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #1 Bugünden itibaren yaz tatili başladı. Karneleriniz nasıl?
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Haziran 2025 #2 ERN DAYI dedi: Bugünden itibaren yaz tatili başladı. Karneleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam benim karnede ne imza var ne notlar.
ERN DAYI dedi: Bugünden itibaren yaz tatili başladı. Karneleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Hocam benim karnede ne imza var ne notlar.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 quiKK dedi: Hocam benim karnede ne imza var ne notlar. Genişletmek için tıkla... O kadar kötü mü ya Bende direkt doğrudan geçtim allaha şükürler olsun.
quiKK dedi: Hocam benim karnede ne imza var ne notlar. Genişletmek için tıkla... O kadar kötü mü ya Bende direkt doğrudan geçtim allaha şükürler olsun.
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Haziran 2025 #4 ERN DAYI dedi: O kadar kötü mü ya Bende direkt doğrudan geçtim allaha şükürler olsun. Genişletmek için tıkla... Okula gitmeye korktum. E karneye hala girmemişler. Peder yanımda duruyor. Korkuyorum Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-06-20 173211.png 115,8 KB · Görüntüleme: 49
ERN DAYI dedi: O kadar kötü mü ya Bende direkt doğrudan geçtim allaha şükürler olsun. Genişletmek için tıkla... Okula gitmeye korktum. E karneye hala girmemişler. Peder yanımda duruyor. Korkuyorum
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #5 quiKK dedi: Okula gitmeye korktum. E karneye hala girmemişler. Peder yanımda duruyor. Korkuyorum Genişletmek için tıkla... Hayda o zaman sıkıntı. Zaten büyük ihtimal karneyi bu akşam yada gece girerler
quiKK dedi: Okula gitmeye korktum. E karneye hala girmemişler. Peder yanımda duruyor. Korkuyorum Genişletmek için tıkla... Hayda o zaman sıkıntı. Zaten büyük ihtimal karneyi bu akşam yada gece girerler
quiKK Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 775 Makaleler 2 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Haziran 2025 #6 ERN DAYI dedi: Hayda o zaman sıkıntı. Zaten büyük ihtimal karneyi bu akşam yada gece girerler Genişletmek için tıkla... Hocam kalırsam diye hiç korkmuyorum.
ERN DAYI dedi: Hayda o zaman sıkıntı. Zaten büyük ihtimal karneyi bu akşam yada gece girerler Genişletmek için tıkla... Hocam kalırsam diye hiç korkmuyorum.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #7 quiKK dedi: Hocam kalırsam diye hiç korkmuyorum. Genişletmek için tıkla... Korkmayın hocam
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Haziran 2025 #8 ERN DAYI dedi: Bugünden itibaren yaz tatili başladı. Karneleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben Takdir.
ERN DAYI dedi: Bugünden itibaren yaz tatili başladı. Karneleriniz nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben Takdir.
ERN DAYI Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #9 efegerger dedi: Ben Takdir. Genişletmek için tıkla... Helal olsun
efegerger Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 389 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Haziran 2025 #10 ERN DAYI dedi: Helal olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Hocam.