Karneleriniz nasıl?

Takdir belgesi + ustun basari belgesi. 98 ortalama. Fakat onur belgesi almak icin fazla onurluydum (cahil hocalarla tartismaktan cekinmedim ve kendimi ezdirmedim).

Takdir belgesi + ustun basari belgesi. 98 ortalama. Fakat onur belgesi almak icin fazla onurluydum (cahil hocalarla tartismaktan cekinmedim ve kendimi ezdirmedim).

12. sinif. Eger 12. sinifta yapmak kolay diyorsaniz bir hoca haric dam akilli soru veren olmadi. O veren hoca da yanlis sorulari vermisti zaten. Gecen yil d 97 idi ortalamam.

12 saat boyunca Chips izlemeseydim, 1500 saat CS oynamasaydım, 400 saat Valorant oynamasaydım, 160 saat GTA 5 oynamasaydım bende sizin gibi olurdum hocam

12 saat boyunca Chips izlemeseydim, 1500 saat CS oynamasaydım, 400 saat Valorant oynamasaydım, 160 saat GTA 5 oynamasaydım bende sizin gibi olurdum hocam

Bende oyun oynayan biriyim. Sadece son iki yildir azalttim. Bu yil hic oynamadim. Gecen yilda gunde 2 saat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…