FallandMma Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 483 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar ben kafede çalışıyorum sodaya aroma versin diye biraz karpuz aromalı şurup koydum içine. Sivilce yapar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2024
Arkadaşlar ben kafede çalışıyorum sodaya aroma versin diye biraz karpuz aromalı şurup koydum içine. Sivilce yapar mı sizce?
darkgamer Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 748 Çözümler 1 16 Temmuz 2024 #2 FallandMma dedi: Arkadaşlar ben kafede çalışıyorum sodaya aroma versin diye biraz karpuz aromalı şurup koydum içine. Sivilce yapar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Şekerli yiyeceklerin fazla tüketimi sivilce oluşumunu artırabilir. Ama tek bir şeyden bir şey olacağını sanmam.
FallandMma dedi: Arkadaşlar ben kafede çalışıyorum sodaya aroma versin diye biraz karpuz aromalı şurup koydum içine. Sivilce yapar mı sizce? Genişletmek için tıkla... Şekerli yiyeceklerin fazla tüketimi sivilce oluşumunu artırabilir. Ama tek bir şeyden bir şey olacağını sanmam.