KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.000 Makaleler 18 Çözümler 464 Yer Valisiz Vilayet! 2 Nisan 2021 #81 Olduramadım ki...
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 2 Nisan 2021 #82 Brainstorm dedi: Hocam anneniz diyeceğim ama arkadaş sevgili diyor merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Recep Baltaş'mış.
Brainstorm dedi: Hocam anneniz diyeceğim ama arkadaş sevgili diyor merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam Recep Baltaş'mış.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 2 Nisan 2021 #83 batuhan_n dedi: Hocam Recep Baltaş'mış. Genişletmek için tıkla... İyiymiş
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 2 Nisan 2021 #84 batuhan_n dedi: Hocam bilirim ben. Ben de her gün dediğiniz kişi ile aynı şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama erkeğim, aynı cins oluyor. Brainstorm dedi: Hocam anneniz diyeceğim ama arkadaş sevgili diyor merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam annem cevabı doğru cevap mı? Sürprizbozan Yanlış cevap. Dermişim.
batuhan_n dedi: Hocam bilirim ben. Ben de her gün dediğiniz kişi ile aynı şeyler oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ama erkeğim, aynı cins oluyor. Brainstorm dedi: Hocam anneniz diyeceğim ama arkadaş sevgili diyor merak ettim şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam annem cevabı doğru cevap mı? Sürprizbozan Yanlış cevap. Dermişim.
Brainstorm Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.168 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 2 Nisan 2021 #85 Birisi42 dedi: Hocam annem cevabı doğru cevap mı? Sürprizbozan yanlış cevap.deermişim. Genişletmek için tıkla... Bilmişim, yaşasın
Birisi42 dedi: Hocam annem cevabı doğru cevap mı? Sürprizbozan yanlış cevap.deermişim. Genişletmek için tıkla... Bilmişim, yaşasın
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 2 Nisan 2021 #86 İroni mi? Değilse o zaman insanoğlu nasıl varlığını sürdürecek? İmzandan anladığım kadarıyla 11 yaşındasın, çok yüksek ihtimalle büyüyünce fikrin değişecek.
İroni mi? Değilse o zaman insanoğlu nasıl varlığını sürdürecek? İmzandan anladığım kadarıyla 11 yaşındasın, çok yüksek ihtimalle büyüyünce fikrin değişecek.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 2 Nisan 2021 #87 2 aç bir araya gelince kır pidesi yemiştik, güzeldi.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 2 Nisan 2021 #88 s3yit dedi: @SALOOWEN Hocamın işi zor be... Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum ama yaptıysam kesin Witcher konusudur. Şu an Witcher’ı zevkle oynuyorum ama bir aralar bayağı gömmüştüm.
s3yit dedi: @SALOOWEN Hocamın işi zor be... Genişletmek için tıkla... Hocam öyle bir şey yaptığımı hatırlamıyorum ama yaptıysam kesin Witcher konusudur. Şu an Witcher’ı zevkle oynuyorum ama bir aralar bayağı gömmüştüm.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 2 Nisan 2021 #89 Yararsız Üye dedi: Hatırlayamayacağım kadar uzak bir tarih bu, daha ilkokuldaydım. Forumdakilerin %90'ı (belki fazlası) daha doğmamıştı. Genişletmek için tıkla... İlkokul mu? Fazla erken geldi bana Vücudumdaki hastalık ciddi bir ilişki yaşamamı engellediği için (Peyronie) herhangi bir ilişki yaşamayı tercih etmedim.
Yararsız Üye dedi: Hatırlayamayacağım kadar uzak bir tarih bu, daha ilkokuldaydım. Forumdakilerin %90'ı (belki fazlası) daha doğmamıştı. Genişletmek için tıkla... İlkokul mu? Fazla erken geldi bana Vücudumdaki hastalık ciddi bir ilişki yaşamamı engellediği için (Peyronie) herhangi bir ilişki yaşamayı tercih etmedim.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 2 Nisan 2021 #90 121228 dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam...