Hiçbir gelir sıkıntısı olmadan, sadece fazladan para için canlı yayında mastürbasyon yapan kızlar tanıyorum. Bekaretini satılığa çıkaranları gördüm. Hatta babannesini internet üzerinden satılığa çıkaran 7 yaşındaki torunlar gördüm. Ve inanın bunların hiç biri türk değildi.
Buradakiler çok mu ahlaklı sanki ? Para için aşık numarası yaparlar para bitince tekme basarlar, aptal diziler sağ olsun. En iyisi hiç bulaşmamak, hiçbir dişiyi hayatına almamak.
Buradakiler çok mu ahlaklı sanki ? Para için aşık numarası yaparlar para bitince tekme basarlar, aptal diziler sağ olsun. En iyisi hiç bulaşmamak, hiçbir dişiyi hayatına almamak.
Bir veya birkaç üzerinden toplumu stereotipleştirmeyin. Bu sizin hayata bakış açınızı karartmakla kalmayıp, gerçekten iyi insanlara fırsat tanımanıza engel olur. Sayıları az olsa da, dışarıda hâlâ iyi insanlar var. Kendi tecrübeleriniz üzerinden mi konuşuyorsunuz bilmiyorum ama ne ben, ne de herhangi bir arkadaşım maddi sıkıntılardan dolayı üzülmedi bu konularda.
Bir veya birkaç üzerinden toplumu stereotipleştirmeyin. Bu sizin hayata bakış açınızı karartmakla kalmayıp, gerçekten iyi insanlara fırsat tanımanıza engel olur. Sayıları az olsa da, dışarıda hâlâ iyi insanlar var.
Benim kriterim budur, önlem almak istiyorsam bu konular da genelleme yaparım. Yoksa ayıkla pirincin taşını.. Zaten ömrüm boyunca tek yaşamayı hayal ediyorum.
Benim kriterim budur, önlem almak istiyorsam bu konular da genelleme yaparım. Yoksa ayıkla pirincin taşını.. Zaten ömrüm boyunca tek yaşamayı hayal ediyorum.
Bu konuda ayıklamak gerekiyor hocam. Kimsenin ilk seferde hayatının "aşkını" bulduğuna inanmıyorum. Seviyoruz. İnsanız, ve seviyoruz. Sevmeyi seviyoruz. Acı çekmeyi seviyoruz. Sevmeye çok alışığız. Ve inanıyorum ki, siz de birisiyle tanışacaksınız ki o insan sizi: "Neden diğerleri için geçerli olan bu sefer geçerli değil?" diye düşünmeye itecek.
Bu konuda ayıklamak gerekiyor hocam. Kimsenin ilk seferde hayatının "aşkını" bulduğuna inanmıyorum. Seviyoruz. İnsanız, ve seviyoruz. Sevmeyi seviyoruz. Acı çekmeyi seviyoruz. Sevmeye çok alışığız. Ve inanıyorum ki, siz de birisiyle tanışacaksınız ki o insan sizi: "Neden diğerleri için geçerli olan bu sefer geçerli değil?" diye düşünmeye itecek.
Tamam öyle düşünmeye devam edin. Ben ölene kadar uzak durmaya devam edeceğim. Ters teptiği zaman insanı intihara kadar sürükleyen tehlikeli bir duygudur. Her şey evlenmek ya da sevgili bulmak değildir, mutlu yaşamayı bildikten sonra buna ihtiyaç duymazsın.