AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 3 Ağustos 2021 #101 josehan dedi: Türk kızlarının bir tarafları aşırı derece kalkık olduğu için kendilerini ilah zannediyor çoğu. Aynı benimde Genişletmek için tıkla... Sorun onlarda değil kaldıranlarda.
josehan dedi: Türk kızlarının bir tarafları aşırı derece kalkık olduğu için kendilerini ilah zannediyor çoğu. Aynı benimde Genişletmek için tıkla... Sorun onlarda değil kaldıranlarda.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #102 josehan dedi: Türk kızlarının bir tarafları aşırı derece kalkık olduğu için kendilerini ilah zannediyor çoğu. Genişletmek için tıkla... Evet biraz yoruyorlar böyle de deyince alınıyorlar.
josehan dedi: Türk kızlarının bir tarafları aşırı derece kalkık olduğu için kendilerini ilah zannediyor çoğu. Genişletmek için tıkla... Evet biraz yoruyorlar böyle de deyince alınıyorlar.
NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2021 #103 josehan dedi: Türk kızlarının bir tarafları aşırı derece kalkık olduğu için kendilerini ilah zannediyor çoğu. Aynı benimde Genişletmek için tıkla... bununla alakalı izlediğim bir videoda adam ''birinin sizinle tanışmaya çalıştığını hayal edin ne hissederdiniz?'' demişti.
josehan dedi: Türk kızlarının bir tarafları aşırı derece kalkık olduğu için kendilerini ilah zannediyor çoğu. Aynı benimde Genişletmek için tıkla... bununla alakalı izlediğim bir videoda adam ''birinin sizinle tanışmaya çalıştığını hayal edin ne hissederdiniz?'' demişti.
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #104 AŞUWA.mirzabey66 dedi: Sorun onlarda değil kaldıranlarda. Genişletmek için tıkla... E çok doğru da biraz da onda biter aslında.
AŞUWA.mirzabey66 dedi: Sorun onlarda değil kaldıranlarda. Genişletmek için tıkla... E çok doğru da biraz da onda biter aslında.
josehan Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #105 CBum dedi: Hocam 10. sınıf evde geçti. Hiçbir zaman "10. sınıfta şunu şunu yaptım, vay be" diyemeyeceğim maalesef. Genişletmek için tıkla... Dostum anladığım kadarıyla sen de 11'e geçtin. 9 ve 10'da işlenilen tüm konuları dinledin mi? Sağlam bir temelin var mı yani?
CBum dedi: Hocam 10. sınıf evde geçti. Hiçbir zaman "10. sınıfta şunu şunu yaptım, vay be" diyemeyeceğim maalesef. Genişletmek için tıkla... Dostum anladığım kadarıyla sen de 11'e geçtin. 9 ve 10'da işlenilen tüm konuları dinledin mi? Sağlam bir temelin var mı yani?
NyanKa Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 205 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ağustos 2021 #106 Okul açılsa bile yine 2 gruba ayıracaklar... can sıkıcı.
josehan Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #107 NyanKa dedi: Bununla alakalı izlediğim bir videoda adam "birinin sizinle tanışmaya çalıştığını hayal edin ne hissederdiniz?" demişti. Genişletmek için tıkla... Gayet hoş karşılardım ne var bunda biri gelip nasılsın diyorsa t*cavüz etmeyecek herhalde
NyanKa dedi: Bununla alakalı izlediğim bir videoda adam "birinin sizinle tanışmaya çalıştığını hayal edin ne hissederdiniz?" demişti. Genişletmek için tıkla... Gayet hoş karşılardım ne var bunda biri gelip nasılsın diyorsa t*cavüz etmeyecek herhalde
AllyFeedon Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Mart 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 4 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 3100 GIGABYTE A320M S2H XPG Gammix D30 (2x8 16GB) Sapphire Rx 470 Nitro O.C Zalman ZM500-LXII Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #108 josehan dedi: Dostum anladığım kadarıyla sen de 11'e geçtin. 9 ve 10'da işlenilen tüm konuları dinledin mi? Sağlam bir temelin var mı yani? Genişletmek için tıkla... Sana bir şey diyeyim mi. 9'dan sonra okul ile hiç aram olmadı WP grubuna bile bakmadım.
josehan dedi: Dostum anladığım kadarıyla sen de 11'e geçtin. 9 ve 10'da işlenilen tüm konuları dinledin mi? Sağlam bir temelin var mı yani? Genişletmek için tıkla... Sana bir şey diyeyim mi. 9'dan sonra okul ile hiç aram olmadı WP grubuna bile bakmadım.
Crystal Castles Kilopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 321 Çözümler 2 3 Ağustos 2021 #109 Son zamanlar gayet güzel. Güzeli de etkiliyor ve değiştiriyor beni, elimde değil.
josehan Decapat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2021 #110 AllyFeedon dedi: Sana bir şey diyeyim mi? 9'dan sonra okul ile hiç aram olmadı WP grubuna bile bakmadım. Genişletmek için tıkla... Vallaha benim de aynı.. ne yapacağız peki 11'de son 1 haftadır eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum ama kapanacak gibi değil
AllyFeedon dedi: Sana bir şey diyeyim mi? 9'dan sonra okul ile hiç aram olmadı WP grubuna bile bakmadım. Genişletmek için tıkla... Vallaha benim de aynı.. ne yapacağız peki 11'de son 1 haftadır eksiklerimi kapatmaya çalışıyorum ama kapanacak gibi değil