Karşı cinsle aranız nasıl?

Onlarca var, işleri düşünce yazıyorlar. Yarısı da direk arkadaşım. Her hareketini, tavrını beğenmediğinize engel basıp geçmemeniz gerekiyor. Karşı cinsi sevmeseniz bile konuşun. Yoksa ilerde kem küm edersiniz sadece karşılarında. Neden bu kadar korkuyorsunuz ki?
Isırmazlar.

Isıranı da ayrı güzel tabii.

Hem aynı hem de karşı cinsten yakın arkadaşlarım var. Karşı cinsten yaklaşık 2 yıldır ilişkide olduğum birisi de var. Açıkçası arkadaşlıklarımı cinsiyetten çok kişiliğe göre kuruyorum.

Genellikle konuşmuyorum çünkü çevremdeki kızlarla işim yok. Bırak hobileri aMoNg Us dışında oyun oynayan yok. O gizli mevzu ise ilgimi çekmiyor, ne gerek var?

Son düzenleme:

Karşı cinsle problemim yok, iyi anlaşabiliyorum herkesle.
Baskıcı aile gibi sorunlarımda yok.
Tek sorun param yok, para olsa zaten herkes çoşar, oda var.
Sosyal çok güzelde, gene de inanılmaz iğrendiğim profillerden fazla var onlardan biri (çekici bayan pp koyanlar)

Karşı cinsle aslında aram yok şu anda fazla da kız arkadaşım yoktur ama bu aralar tanışmaya başlıyorum ortam güzelleşiyor.

Karşı cins hep egoist havalı tipler, iyi olanları da kapmışlar

Karşı cinsten arkadaşım var. Ama 6. sınıftan beri aşık olduğum bir kıza (ki hala aşığım ve şuan 10. sınıfım) açılamıyorum.
Sanırım daha da açılamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…