Karşı cinsten dost olur mu?

Durmazzali47

Hectopat
Karşı cinsten arkadaşlarım oldu ama dostum hiç olmadı. Bu arkadaşlarımla bazen 2-3 saat muhabbet ettiğim dahi oldu ama birbirimizi görmediğimiz zamanlarda birbirimizi pek arayıp sormadık, sırdaşlık etmedik vs. normal bir erkek arkadaşımla ne isem onlarla da o oldum yani.

Onum için merak ediyorum, acaba karşı cinsten dost olur mu? Ara ara buluşacak, yalnızca ikimiz gezecek, birlikte tiyatrolara-sinemalara-konserlere gidecek, ara ara tatlı kavgalar edip barışacak, zor zamanlarımızda dertleşecek, haftada birkaç kez birbirimizi arayacak yani gerçek dostlar ne yaparsa yapacak ama birbirimize karşı aşk beslemeyeceğiz. Hatta ileride o bir oğlana vurulacak ve ben de onunla bu konu hakkında konuşup ona tavsiyeler verecek, onu kıskanmayacağım. Sizce tüm bunlar mümkün mü?

Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Mümkün değil. (Kişisel tercihim)

1. olarak mümkün değil anlattıkların
2. olarak başlıktaki sorunun cevabı ise 60 yaşında değil isen.

Mümkün değil. Bir erkekle bir kız dost olamaz. Belli bir yakınlık seviyesinden sonra hoşlantı başlayacaktır ikinizden birinde. Tavsiyem çok yakın olmamanız, her şeyinizi anlatmadan dost olmanız.

Böyle bir arkadaşım vardı dediğin her şey vardı ara ara buluşmuyorduk sadece ortak grubumuz vardı topluca buluşuyorduk. Benden hoşlandığını öğrendim bir süre sonra konuşmamaya başladık. Bu genelde erkeklerde oluyor hoşlanmadığın kızla veya hoşlanma potansiyelin olmayan bir kızla çok yakın olmazsın. Bazı kızlarda da var tabii ki. Bence aşırı yakın bir dost olmak çok zor. Ama imkansız değil. Karşı cins ile istediğin kadar samimi ol eş cinsindeki biriyle olduğun kadar samimi olamazsın.

Dost olmaz diyenler korkusundan öyle diyor gayet de olur aşık olursun falan diyorlar irade meselesi olmaz diyenler boş sıkmasın Türkiye'de böyle Avrupa'da kaç tane insan var dost olan şey olan ama Türkiye'de dost olursun aşık olursun mantığı ile bakılıyor a*talca bulurum kız dostum oldu da şu an ona aşık da değilim hiçbirine aşık da olmadım eminim o da olmadı yani size bağlı olanı kötü göstermeyi bırakın Türkiye halkı çok incel erkekler özelikle incelsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…