Karşı sitedeki insanlar çok gürültü yapıyor

bugra414141

Yoctopat
Daha fazla  
Karşımızda bulunan sitedeki park direkt bizim balkonumuzun önünde olduğundan dolayı inanılmaz bir gürültü oluşuyor. Çocuklar gerçekten dayanılmaz bir ses çıkartıyorlar. Çocukları uyarmamıza rağmen ebeveynleri çok daha kötü şekilde hem haklı olduklarını ileri sürüyorlar hem de çocukları uyarma konusunda adım atmıyorlar. Bir tanesi özellikle kavga etmek adına elinden geleni yapıyor. Uzun lafın kısası bizim bu konuda yapabileceğimiz en iyi hamle ne olmalı. Karakolda da konuştuk ancak yalnızca bu şekilde gürültü konusunda polis çağırıp uyarma şeklinde müdahale edebbileceği söylendi. Apartmandan imza toplayıp belediyeye şikayet etsek yardımcı olurlar mı veya yapılacak tek şey karşı site yönetimiyle konuşulup belirli bir saat belirlenmesi mi veya bir kanun maddesi vesaire yok mudur çocuk bahçelerinin şu saatler dışında kullanılması yasaktır gibisinden veya sitenin planına bakıp sonradan yaptırıldığını öğrenme şansımız var mıdır?
Karşı sitedeki insanlar gerçekten çok anlayışsız insanlar onlara bırakmadan bu işe üst rütbeden çözüm arayışındayım, tamamen insanlık öldü dedirttiler artık. Gerçekten yardımcı olabilecek var mıdır?

Hocam biz napalım karşı komşuyu git uyar.

Karşı sitenin yöneticisisiylede konuşun bence bi.

İnanılmaz seviyeye geldiyse polise başvur. Bizim sokakta günlük rutin olarak kavga, helikopter geçmesi, torpil patlaması, bebek ağlaması, dayıların bağırarak konuşması, tofaşçılar… Ama takılmıyorum artık çünkü o kadar alıştım k. Alıştıysanız hiç uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…