S Serkann96 Zeptopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 32 18 Haziran 2023 #1 Ürün satarken karşı taraf parayı göndermesi için sadece IBAN ve ad soyad mı söylüyoruz?
YapayKodlama Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2023 #2 Evet. Tam adı göndermeye dikkat edin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS S Serkann96 Zeptopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 32 18 Haziran 2023 #3 YapayKodlama dedi: Evet. Tam adı göndermeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şube kodu ve hesap numarası ile ne yapıyoruz peki? Bu bilgiler ne zaman kullanılıyor? Artı 0 Eksi
YapayKodlama dedi: Evet. Tam adı göndermeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Hocam şube kodu ve hesap numarası ile ne yapıyoruz peki? Bu bilgiler ne zaman kullanılıyor?
YapayKodlama Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2023 #4 Serkann96 dedi: Hocam şube kodu ve hesap numarası ile ne yapıyoruz peki? Bu bilgiler ne zaman kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... O bilgiler bildiğim kadarıyla maaş ödemeleri, fatura ödemeleri ve ATM üzerinden kartsız para transferi gibi işlemlerde kullanılıyor daha çok. Artı 0 Eksi
Serkann96 dedi: Hocam şube kodu ve hesap numarası ile ne yapıyoruz peki? Bu bilgiler ne zaman kullanılıyor? Genişletmek için tıkla... O bilgiler bildiğim kadarıyla maaş ödemeleri, fatura ödemeleri ve ATM üzerinden kartsız para transferi gibi işlemlerde kullanılıyor daha çok.
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 18 Haziran 2023 #5 YapayKodlama dedi: Evet. Tam adı göndermeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Gönderebilmesi için isim soyad gerekmiyor mu? Artı 0 Eksi
YapayKodlama dedi: Evet. Tam adı göndermeye dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Gönderebilmesi için isim soyad gerekmiyor mu?
YapayKodlama Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Haziran 2023 #6 Kim Dokja dedi: Gönderebilmesi için isim soyad gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... IBAN ve ad-soyad bilgisi gerekiyor. Tam isim derken birden fazla isim varsa sıkıntı olmaması açısından dedim. Daha önce sıkıntı yaşamıştım. Artı 0 Eksi
Kim Dokja dedi: Gönderebilmesi için isim soyad gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... IBAN ve ad-soyad bilgisi gerekiyor. Tam isim derken birden fazla isim varsa sıkıntı olmaması açısından dedim. Daha önce sıkıntı yaşamıştım.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.875 Makaleler 1 Çözümler 10 18 Haziran 2023 #7 Let Me Google That For all those people that find it more convenient to bother you with their question than to google it for themselves. letmegooglethat.com Artı 0 Eksi
Let Me Google That For all those people that find it more convenient to bother you with their question than to google it for themselves. letmegooglethat.com