Berat Kocatepe Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Hepiniz iyi günler. Bugün Discord ve Valorant'ta karşı tarafa ses gitmemeye başladı ses kayıt uygulamasında ya da kamerada sesimi kaydediyor, tekrar edince duyuluyor ancak o iki uygulama da sesim karşı tarafa gitmiyor.
Hepiniz iyi günler. Bugün Discord ve Valorant'ta karşı tarafa ses gitmemeye başladı ses kayıt uygulamasında ya da kamerada sesimi kaydediyor, tekrar edince duyuluyor ancak o iki uygulama da sesim karşı tarafa gitmiyor.
Gerçek bir Waifu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2018 Mesajlar 2.551 Çözümler 14 Yer North Memphis 1 Temmuz 2021 #2 Aynı sorunu yaşadım, Discord'u tekrar indirdiğimde düzelmişti. Artı 2 Eksi
KS KS Berat Kocatepe Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Gerçek bir Waifu dedi: Aynı sorunu yaşadım, Discord'u tekrar indirdiğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Gerçek bir Waifu dedi: Aynı sorunu yaşadım, Discord'u tekrar indirdiğimde düzelmişti. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.