A a4hmettt Centipat Katılım 21 Şubat 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2024 #31 belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Kanki büyük ihtimal virüsü oradan yedim benim Gmail PC'ye kayitliydi şifresi falan virüsüde yyince aldilar bilgileri kart da kayitliydi. belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Giriş yapan cihazlara bakiyorum Samsung S21 ve S22 girmis ailede böyle tel kullanan yok. belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Ustaa şuna bak 25 milyon dolar. belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerimi satmislar sanirim. Dosya Ekleri Screenshot_20240730_004303_One UI Home.jpg 42,9 KB · Görüntüleme: 28 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Kanki büyük ihtimal virüsü oradan yedim benim Gmail PC'ye kayitliydi şifresi falan virüsüde yyince aldilar bilgileri kart da kayitliydi. belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Giriş yapan cihazlara bakiyorum Samsung S21 ve S22 girmis ailede böyle tel kullanan yok. belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Ustaa şuna bak 25 milyon dolar. belirsizz dedi: Gereksiz gibi. Genişletmek için tıkla... Kart bilgilerimi satmislar sanirim.