Güzel oyunlarım var kart kasmayı düşünüyorum ban vb yer miyim? Ban riski yok ise kullanan kişiler bir kartı sattıktan sonra bir daha düşüyor mu? 8 9 saat olmadan hepsi düşer diye tahmin ediyorum.
Güzel oyunlarım var kart kasmayı düşünüyorum ban vb yer miyim? Ban riski yok ise kullanan kişiler bir kartı sattıktan sonra bir daha düşüyor mu? 8 9 saat olmadan hepsi düşer diye tahmin ediyorum.
Dostum ben kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım 20 TL param vardı onunla 160TL'ye kadar cıktım kendini offline ye al hepsini aynı anda kullan ban yiyeceğini düşünmüyorum.
Dostum ben kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım 20 TL param vardı onunla 160TL'ye kadar cıktım kendini offline ye al hepsini aynı anda kullan ban yiyeceğini düşünmüyorum.
Onun tamamen programın nasıl çalıştığı ile bir alakası var. İdle daddy oyunları yavaş yavaş açarken idle master fast mod ile hepsini aynı anda kasıyor. Ama aynı sistemde düşme tamamen şans.
Onun tamamen programın nasıl çalıştığı ile bir alakası var. Idle Daddy oyunları yavaş yavaş açarken Idle Master Fast mod ile hepsini aynı anda kasıyor. Ama aynı sistemde düşme tamamen şans.
Ayarlardan tüm oyunları açsın kart kassın 4 saniye dursa bile kart düşebiliyor hatta 1-2 TL'lik oyunlar listesi var YouTube'da o oyunları da alıp kart kas daha iyi para kazanırsın hem de levelin artar dostum