Steam Kart düşürme programıyla ban yer miyim?

Yossiverdes

Decapat
Güzel oyunlarım var kart kasmayı düşünüyorum ban vb yer miyim? Ban riski yok ise kullanan kişiler bir kartı sattıktan sonra bir daha düşüyor mu? 8 9 saat olmadan hepsi düşer diye tahmin ediyorum.

Güzel oyunlarım var kart kasmayı düşünüyorum ban vb yer miyim? Ban riski yok ise kullanan kişiler bir kartı sattıktan sonra bir daha düşüyor mu? 8 9 saat olmadan hepsi düşer diye tahmin ediyorum.

Dostum ben kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım 20 TL param vardı onunla 160TL'ye kadar cıktım kendini offline ye al hepsini aynı anda kullan ban yiyeceğini düşünmüyorum.

Nereden baksan 400TL kazandım Idle Master'dan bir şey olmadı.

Ban yemezsin. Yaklaşık bi 200 kart kasmışımdır idle master ile. Her oyunun da kendine özel kart düşürme sayısı var, rozetler kısmından bakabilirsin.

Nereden baksan 400TL kazandım Idle Master'dan bir şey olmadı.

Sürekli düşüyor mu? Yoksa 1 kere gelen bir daha geliyor mu?

Ban yemezsin. Yaklaşık bir 200 kart kasmışımdır Idle Master ile. Her oyunun da kendine özel kart düşürme sayısı var, rozetler kısmından bakabilirsin.

IOS'dan yapmayı düşünüyorum verimlilik olayı var mı şans mı?

IOS'dan yapmayı düşünüyorum verimlilik olayı var mı şans mı?
Onun tamamen programın nasıl çalıştığı ile bir alakası var. İdle daddy oyunları yavaş yavaş açarken idle master fast mod ile hepsini aynı anda kasıyor. Ama aynı sistemde düşme tamamen şans.

Onun tamamen programın nasıl çalıştığı ile bir alakası var. Idle Daddy oyunları yavaş yavaş açarken Idle Master Fast mod ile hepsini aynı anda kasıyor. Ama aynı sistemde düşme tamamen şans.

Düşen kart satılınca birdaha düşüyor mu?

Neyin hepsini aynı anda kullanayım?

Ayarlardan tüm oyunları açsın kart kassın 4 saniye dursa bile kart düşebiliyor hatta 1-2 TL'lik oyunlar listesi var YouTube'da o oyunları da alıp kart kas daha iyi para kazanırsın hem de levelin artar dostum

VAC korumalı oyunlarda çalıştırmadığın sürece ban yemezsiniz hocam.
Düşen kart satılınca birdaha düşüyor mu?
Aynı oyundan bahsediyorsanız hayır düşmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…