arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #21 Yossiverdes dedi: 1 TL oyun varsa 3 4 lira gelir Max yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Her oyunun kartı aynı para olmuyor. Baazı oyunlardan 1,5 tl bile gelebiliyor. arif0 dedi: Her oyun aynı değil. Misal forza dan 5 kart düşürme hakkın var. Oyunun nekadar çeşit kartı olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Yossiverdes dedi: 3 tane çıkıyormuş maximum bir oyundan :/ Genişletmek için tıkla... Anlattım hocam yukarda.
Yossiverdes dedi: 1 TL oyun varsa 3 4 lira gelir Max yanlış mıyım? Genişletmek için tıkla... Her oyunun kartı aynı para olmuyor. Baazı oyunlardan 1,5 tl bile gelebiliyor. arif0 dedi: Her oyun aynı değil. Misal forza dan 5 kart düşürme hakkın var. Oyunun nekadar çeşit kartı olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Genişletmek için tıkla... Yossiverdes dedi: 3 tane çıkıyormuş maximum bir oyundan :/ Genişletmek için tıkla... Anlattım hocam yukarda.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 13 Temmuz 2023 #22 arif0 dedi: Her oyunun kartı aynı para olmuyor. Bazı oyunlardan 1,5 TL bile gelebiliyor. Anlattım hocam yukarıda. Genişletmek için tıkla... Göremedim reis kusura kalma.
arif0 dedi: Her oyunun kartı aynı para olmuyor. Bazı oyunlardan 1,5 TL bile gelebiliyor. Anlattım hocam yukarıda. Genişletmek için tıkla... Göremedim reis kusura kalma.
H Hakankayalar Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #23 Dostum bir anda 60TL kar yapamazsın 50 kuruş 50 kuruş bile olsa cok hızlı olduğu için sıra sırada olsa güzel kar edersin.
Dostum bir anda 60TL kar yapamazsın 50 kuruş 50 kuruş bile olsa cok hızlı olduğu için sıra sırada olsa güzel kar edersin.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 13 Temmuz 2023 #24 arif0 dedi: Her oyunun kartı aynı para olmuyor. Bazı oyunlardan 1,5 TL bile gelebiliyor. Anlattım hocam yukarıda. Genişletmek için tıkla... Cevrimdışımı kasmalıyım birkaç yerde öyle gördüm.
arif0 dedi: Her oyunun kartı aynı para olmuyor. Bazı oyunlardan 1,5 TL bile gelebiliyor. Anlattım hocam yukarıda. Genişletmek için tıkla... Cevrimdışımı kasmalıyım birkaç yerde öyle gördüm.
H Hakankayalar Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #25 Yossiverdes dedi: Cevrimdışımı kasmalıyım birkaç yerde öyle gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet önceden de demiştim.
Yossiverdes dedi: Cevrimdışımı kasmalıyım birkaç yerde öyle gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet önceden de demiştim.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 13 Temmuz 2023 #26 Hakankayalar dedi: Evet önceden de demiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam Idle Master VirusTotal virüs gösteriyor?
Hakankayalar dedi: Evet önceden de demiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam Idle Master VirusTotal virüs gösteriyor?
H Hakankayalar Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 114 Çözümler 1 13 Temmuz 2023 #27 Yossiverdes dedi: Hocam Idle Master VirusTotal virüs gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım içinde virüs yoktur, doğru bir video veya siteden indirdiğinize emin misiniz?
Yossiverdes dedi: Hocam Idle Master VirusTotal virüs gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Ben kullandım içinde virüs yoktur, doğru bir video veya siteden indirdiğinize emin misiniz?
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 13 Temmuz 2023 #28 Hakankayalar dedi: Ben kullandım içinde virüs yoktur, doğru bir video veya siteden indirdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... GitHub'dan indir bir de kendi hesabımdaki oyunların bir kısmı gözükmüyor GTA 4 worldbox vb.
Hakankayalar dedi: Ben kullandım içinde virüs yoktur, doğru bir video veya siteden indirdiğinize emin misiniz? Genişletmek için tıkla... GitHub'dan indir bir de kendi hesabımdaki oyunların bir kısmı gözükmüyor GTA 4 worldbox vb.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.059 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #29 Yossiverdes dedi: Cevrimdışımı kasmalıyım birkaç yerde öyle gördüm. Genişletmek için tıkla... Hiç farketmez. Çevrimdışına alma, görünmez e al kendini arkadaşlarına bildirim gitmesin.
Yossiverdes dedi: Cevrimdışımı kasmalıyım birkaç yerde öyle gördüm. Genişletmek için tıkla... Hiç farketmez. Çevrimdışına alma, görünmez e al kendini arkadaşlarına bildirim gitmesin.
Yossiverdes Decapat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 361 14 Temmuz 2023 #30 arif0 dedi: Hiç fark etmez. Çevrimdışına alma, görünmez e al kendini arkadaşlarına bildirim gitmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam kar ettiğin 1 2 TL'lik oyunların listesi varsa atarsan sevinirim.
arif0 dedi: Hiç fark etmez. Çevrimdışına alma, görünmez e al kendini arkadaşlarına bildirim gitmesin. Genişletmek için tıkla... Hocam kar ettiğin 1 2 TL'lik oyunların listesi varsa atarsan sevinirim.