Ben pandemi döneminde uzun süre Idle Master kullanmıştım basit bir program, anlaşılması kolay. Öneririm. Zamanında Steam dolara geçmeden önce ucuza Zup serisinin falan oyunlarını alıp kâr ediyoruk hey gidi günlerIdle Master mı yoksa ASF'yi mi kullanmalıyım?
Ben Idle Master kullanıyordum eskiden ama arada sıkıntı çıkaran bir program oluyor, düzgün çalışmadığını gördüm sık sık. ASF için bu geçerli değil. Komplike gözüküyor ama daha sorunsuz, tabi CMD ile açılması ürkünç gelebilir ama açık kaynak kodlu.Idle Master mı yoksa ASF'yi mi kullanmalıyım?
Sonradan asf ye mi geçtiniz hocam?Şahsen ben Idle Master kullanıyordum ama arada sıkıntı çıkaran bir program oluyor, düzgün çalışmadığını gördüm. ASF için bu geçerli değil. Komplike gözüküyor ama daha sorunsuz, tabi CMD ile açılması ürkünç gelebilir ama açık kaynak kodlu.
Şahsen ASF öneririm.
Evet sonradan geçtim. Websitesi arayüzü var birde, gayet hoş geliyor. Idle Master'ın durmadan bozulması ve durmadan silip tekrar kurmaktan sıkılmıştım.Sonradan asf ye mi geçtiniz hocam?
Tamamdır sağ olun hocam.Evet sonradan geçtim. Websitesi arayüzü var birde, gayet hoş geliyor. Idle Master'ın durmadan bozulması ve durmadan silip tekrar kurmaktan sıkılmıştım.
Birde her seferinde oturumu tekrar açtırdığı oluyordu, ASF için yoktu bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.