Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 476 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 Ödeme ekranı bir türlü gelmiyor bu sorunla karşılaşıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2024
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #2 Ahlunis dedi: Ödeme ekranı bir türlü gelmiyor bu sorunla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 2320631 Genişletmek için tıkla... Hocam kartınız bloke edilmiş falan olabilir. Bakabilirsiniz.
Ahlunis dedi: Ödeme ekranı bir türlü gelmiyor bu sorunla karşılaşıyorum. Eki Görüntüle 2320631 Genişletmek için tıkla... Hocam kartınız bloke edilmiş falan olabilir. Bakabilirsiniz.
Ahlunis Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 476 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #3 KreBteX dedi: Hocam kartınız bloke edilmiş falan olabilir. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kartımı ekleyemiyorum ki bloke olsun, Papara kartım.
KreBteX dedi: Hocam kartınız bloke edilmiş falan olabilir. Bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam kartımı ekleyemiyorum ki bloke olsun, Papara kartım.
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #4 Ahlunis dedi: Hocam kartımı ekleyemiyorum ki bloke olsun, Papara kartım. Genişletmek için tıkla... Valla aklıma başka bir şey gelmedi hocam, Ubisoft'tan kaynaklı olabilir, sonra denersen olur belki.
Ahlunis dedi: Hocam kartımı ekleyemiyorum ki bloke olsun, Papara kartım. Genişletmek için tıkla... Valla aklıma başka bir şey gelmedi hocam, Ubisoft'tan kaynaklı olabilir, sonra denersen olur belki.