mayroxoi Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 677 Çözümler 3 1 Mayıs 2023 #11 nftddawe dedi: Hicam kusra bakma bana yelefondan lazım yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Niye telefonda lazımki en kötü bilgisayarda bile Idle Master'ı çalıştırabilirsin.
nftddawe dedi: Hicam kusra bakma bana yelefondan lazım yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Niye telefonda lazımki en kötü bilgisayarda bile Idle Master'ı çalıştırabilirsin.
ildewild Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 4.393 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 12 GB PNY İ5 12400F Corsair 16 GB Ram Asus H610M-H Lexar 256 GB M2 SSD Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu Gameline Akvaryum kasa MSI 27 inç 170 hz monitör Aula F75 %60 klavye Attack Shark R1 kablosuz mouse 90x40 mousepad Cinsiyet Erkek Meslek Tekniker 1 Mayıs 2023 #12 nftddawe dedi: Evet ekranı kapattığım anda hedaptan cıkıyor tekrar giriyorum tekrar çıkıyor Eee sonra ne yapiyim var zaten aldim ? Genişletmek için tıkla... Birşey yapmıcaksın kardeşim. Saat ilerledikçe kendi kendine düşecek zaten.
nftddawe dedi: Evet ekranı kapattığım anda hedaptan cıkıyor tekrar giriyorum tekrar çıkıyor Eee sonra ne yapiyim var zaten aldim ? Genişletmek için tıkla... Birşey yapmıcaksın kardeşim. Saat ilerledikçe kendi kendine düşecek zaten.
nftddawe Centipat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #13 mayroxoi dedi: Niye telefonda lazımki en kötü bilgisayarda bile Idle Master'ı çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denicem
mayroxoi dedi: Niye telefonda lazımki en kötü bilgisayarda bile Idle Master'ı çalıştırabilirsin. Genişletmek için tıkla... Denicem