Steam Kart ile nasıl skin alınır?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
CS'de skin almak istiyorum ama beni Steam cüzdan kısmına yönlendiriyor. Arkadaşıma soruyorum ben direkt kart ile alabiliyorum diyor ama bende sadece Steam cüzdan seçeneği var. Normal mi acaba yoksa bende mi bir sıkıntı var?

Arkadaşınız farklı bir siteden almış olabilir çünkü direkt Steam üzerinden topluluk pazarı satın alımları sadece Steam cüzdanı ile yapabilirsiniz.

CS'de skin almak istiyorum ama beni Steam cüzdan kısmına yönlendiriyor. Arkadaşıma soruyorum ben direkt kart ile alabiliyorum diyor ama bende sadece Steam cüzdan seçeneği var. Normal mi acaba yoksa bende mi bir sıkıntı var?

Cüzdana para eklemeniz gerekiyor. Cüzdanımı görüntüle deyin ve para ekle deyin.

Bir tane oyun alıyorsun kartımla sonrasında oyunu iade et diyip steam cüzdanına olacak şekilde seçiyorsun. Ertesi gün cüzdanına geliyor para ve alıyorsun. Yada Steam cüzdan alarak Steam cüzdanına para yüklemen lazım

1685378871026.png

1685378896259.png

Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim hocam.

Skin fiyatı kadar cüzdana para ekleyebiliyorsun. Bir nevi karttan almış oluyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı