veiron Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 361 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 Trendyol ürün iadesi yaptım. Kargomu aldılar teslimat tamamlanınca para iadesi olacak dediler kartım internet alışverişine kapalı. Açmam lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
Trendyol ürün iadesi yaptım. Kargomu aldılar teslimat tamamlanınca para iadesi olacak dediler kartım internet alışverişine kapalı. Açmam lazım mı?
Çözüm ahmttrn60 18 Ağustos 2023 veiron dedi: Trendyol ürün iadesi yaptım. Kargomu aldılar teslimat tamamlanınca para iadesi olacak dediler kartım internet alışverişine kapalı. Açmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Kartın internet alışverişine kapalı olmasında bir sorun yok. Para her türlü yatar sadece siz alişveriş yaparken açık olması gerekir.
veiron dedi: Trendyol ürün iadesi yaptım. Kargomu aldılar teslimat tamamlanınca para iadesi olacak dediler kartım internet alışverişine kapalı. Açmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Kartın internet alışverişine kapalı olmasında bir sorun yok. Para her türlü yatar sadece siz alişveriş yaparken açık olması gerekir.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.681 Çözümler 97 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 veiron dedi: Trendyol ürün iadesi yaptım. Kargomu aldılar teslimat tamamlanınca para iadesi olacak dediler kartım internet alışverişine kapalı. Açmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Kartın internet alışverişine kapalı olmasında bir sorun yok. Para her türlü yatar sadece siz alişveriş yaparken açık olması gerekir. Artı 0 Eksi Çözüm
veiron dedi: Trendyol ürün iadesi yaptım. Kargomu aldılar teslimat tamamlanınca para iadesi olacak dediler kartım internet alışverişine kapalı. Açmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Kartın internet alışverişine kapalı olmasında bir sorun yok. Para her türlü yatar sadece siz alişveriş yaparken açık olması gerekir.
Astron Decapat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 998 Çözümler 10 18 Ağustos 2023 #4 ahmttrn haklı sen onu sipariş ettiğinde kart açıksa bi sıkıntı çıkmaz Artı 0 Eksi
KS KS veiron Hectopat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 361 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #5 tamamdır teşekkür ediyorum Artı 0 Eksi