mustafaenes123 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #1 Steam'de kart satacakken yanlışlıkla okumayıp belli bir fiyata kart satın alma isteğinde bulundum. Bunu kaldırabiliyor muyuz? Yoksa bir çözümü yok mu?
Steam'de kart satacakken yanlışlıkla okumayıp belli bir fiyata kart satın alma isteğinde bulundum. Bunu kaldırabiliyor muyuz? Yoksa bir çözümü yok mu?
Çözüm Q Q qqcharles 29 Ağustos 2023 mustafaenes123 dedi: Steam'de kart satacakken yanlışlıkla okumayıp belli bir fiyata kart satın alma isteğinde bulundum. Bunu kaldırabiliyor muyuz? Yoksa bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Topluluk kısmından pazara girin, Buradan iptale basın.
mustafaenes123 dedi: Steam'de kart satacakken yanlışlıkla okumayıp belli bir fiyata kart satın alma isteğinde bulundum. Bunu kaldırabiliyor muyuz? Yoksa bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Topluluk kısmından pazara girin, Buradan iptale basın.
Q qqcharles Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 349 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #2 mustafaenes123 dedi: Steam'de kart satacakken yanlışlıkla okumayıp belli bir fiyata kart satın alma isteğinde bulundum. Bunu kaldırabiliyor muyuz? Yoksa bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Topluluk kısmından pazara girin, Buradan iptale basın. Artı 0 Eksi Çözüm
mustafaenes123 dedi: Steam'de kart satacakken yanlışlıkla okumayıp belli bir fiyata kart satın alma isteğinde bulundum. Bunu kaldırabiliyor muyuz? Yoksa bir çözümü yok mu? Genişletmek için tıkla... Topluluk kısmından pazara girin, Buradan iptale basın.
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.723 Makaleler 2 Çözümler 80 29 Ağustos 2023 #3 Pazar'a git. Satin alma siparislerim yazan yerden iptal edebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS mustafaenes123 Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #4 Teşekkürler. Artı 0 Eksi