Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nakit avans şuanda Tükiryedeki en uygun kredi yöntemidir. Aylık faizi %1.34. Başka hiçbir yer bu kadar uygun kredi vermez. Hatta o kadar "muhteşem" bir ekonomiz var ki, nakit avans çekip, avansı çektiğin bankada mevduata yatırsan her ay cebine para kalır. (50Bin için YKB senelik faiz %33 veriyor)
Tabi ben dahil bunu exploit eden Türk halkını durdurmak için artık bankalar nakit avans taksidini 12 aydan 6 aya, çekim limitini de kredi kartı limitinden, 25bin TL'ye indirdi. Tabi ben tüm kredi kartı limitimi 2 ay önce nakit olarak 12 aylık taksitle çekmiştim. Sadece bu hareketimle bile 2 ayda mevduat faizinden 30 Bin TL kazandım. Hiç birşey yapmadan, sadece parayı bir hesaptan diğerine geçirdim.