xMrlySafe Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 85 25 Haziran 2021 #1 Merhaba, sorum basit. Kart numarası ve kartın üzerindeki bilimum şeyler ile kart sahibi belli olur mu? Yani kart numaramı, CVC'mi ve ay yılımı bilen biri adımı öğrenebilir mi?
Merhaba, sorum basit. Kart numarası ve kartın üzerindeki bilimum şeyler ile kart sahibi belli olur mu? Yani kart numaramı, CVC'mi ve ay yılımı bilen biri adımı öğrenebilir mi?
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Haziran 2021 #2 Cevabı bilmiyorum fakat en doğrusu kartı bankasına iade etmektir.
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2021 #3 Bildiğim kadarıyla hayır.
xMrlySafe Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 85 25 Haziran 2021 #4 mor ekmek dedi: Cevabı bilmiyorum fakat en doğrusu kartı bankasına iade etmektir. Genişletmek için tıkla... Başkasının kartını bulmadım, konu benim kartımla ilgili kanka
mor ekmek dedi: Cevabı bilmiyorum fakat en doğrusu kartı bankasına iade etmektir. Genişletmek için tıkla... Başkasının kartını bulmadım, konu benim kartımla ilgili kanka
mor ekmek Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.500 Çözümler 8 Yer Kocaeli 25 Haziran 2021 #5 xMrlySafe dedi: Başkasının kartını bulmadım, konu benim kartımla ilgili kanka Genişletmek için tıkla... Doğru. Ben tam okumadan yerde kart buldunuz ve sahibine ulaşmak istediniz sandım.
xMrlySafe dedi: Başkasının kartını bulmadım, konu benim kartımla ilgili kanka Genişletmek için tıkla... Doğru. Ben tam okumadan yerde kart buldunuz ve sahibine ulaşmak istediniz sandım.