EA App Kartı kabul etmiyor

rcgrow

Decapat
Daha fazla  
EA App'te aşağıdaki görselde göründüğü gibi FC 26 oyununda indirin mevcut. Almak istediğimde kartımım kabul etmiyor bir türlü. Sorunun görselini de görsellere ekledim. Çözümü varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• görsel_2026-01-13_183223145.png
    görsel_2026-01-13_183223145.png
    508,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Görüntüsü (75).png
    Ekran Görüntüsü (75).png
    19,1 KB · Görüntüleme: 23
İnternet alışverişinizde limit vs. olabilir mi?

Kartınız “troy” ise olmama ihtimali yüksek, kur farkı olmasından kaynaklı örneğin oyun 1000₺ ise, kartınızda tam 1000₺ varsa da çekmez. Kur farkı mutlaka olacaktır biraz daha fazla limitiniz olması gerekir. Örneğin Discord aboneliği 105₺ yazar ama ödeme 115-117₺ gibi bir ücret tahsil edilir. Epic Games'te de mesela 200₺ yazar X bir oyun için satın aldığımızda 5-10₺ fark mutlaka çıkacaktır.

EA App'te aşağıdaki görselde göründüğü gibi FC 26 oyununda indirin mevcut. Almak istediğimde kartımım kabul etmiyor bir türlü. Sorunun görselini de görsellere ekledim. Çözümü varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kartınız troy olmamalı. İçinde ek para olmalı kur farkindan dolayı mesai saatleri içinde almanızı öneririm kur farkı şuan fazla.

Htimali yüksek, kur farkı olmasından kaynaklı örneğin oyun 1000₺ ise, kartınızda tam 1000₺ varsa da çekmez. Kur farkı mutlaka olacaktır biraz daha fazla limitiniz olması gerekir. Örneğin Discord aboneliği 105₺ yazar ama ödeme 115-117₺ gibi bir ücret tahsil edilir. Epic Games'te de mesela 200₺ yazar X bir oyun için satın aldığımızda 5-10₺ fark mutlaka çıkacak.

Kartım Paycell Mastercard. Paycell olmasıyla bir ilgisi olabilir mi acaba?

Hesap onaylı. Kimlik doğrulaması vs. her şeyi tam. Daha önce hiç oyun platformlarından alışveriş yapmadım bu kartla Papara'dan yapıyordum ama onun dışında hiçbir yerde sorun çıkarmadı.

Hocam hesap onaylanik mi? Yani güven damgası olmayan yerler dışında yerlerde geçiyor mu ( Steam da Epic Games'te falan)

Hocam ön ödemeli kart olduğundan olabilir mi?

Son düzenleme:
Hesap onaylı. Kimlik doğrulaması vs. her şeyi tam. Daha önce hiç oyun platformlarından alışveriş yapmadım bu kartla Papara'dan yapıyordum ama onun dışında hiçbir yerde sorun çıkarmadı.

Hocam ön ödemeli kart olduğundan olabilir mi?
Yok hocam ondan olmaz. Hesap onayliysa harcama yapması gerekiyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı