Kartımı Apple Pay nasıl yaparım?

Huawei emui

Hectopat
Epple cüzdan Papara desteklemiyor ben kartımı hem telefonda hem saatimde temassız kullanmak istiyorum. Saat bu arada Apple Watch 3 şimdi bazen arkadaşlar diyor işte ben gidemiyorum para versem karta yatırsan olur mu? Bir keresinde kartını aldım karıştırıp vermişim çünkü Papara renkte aynı karıştırmak mümkün kolay bir şekilde nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paparayı apple pay card yapamaddın sipariş vermen gerekiyo

Türkiye'deki banka kartların hiç biri Apple Pay'le çalışmıyor. Çalışması için yurtdışında olan sanal bankaları kullanabilirsin. Türkiye'deki banka kartlarından temassız ödeme yapmak istiyorsan NFC destekli Android telefon gerekiyor.
1. Yöntem: Wise üzerinden 7£ değerinde fiziksel kart sipariş edip sonra o kartı kullanıma kapatıp sanal kart oluşturup öyle kullanabilirsin.
2. Yöntem: Wise sorun çıkardı diyelim ZEN.COM üzerinden hesap kurup öyle kartını ekleyebilirsin Apple Pay'e.
3. Yöntem: Yurtdışına gidip kendine banka hesabı açman gerekiyor o da kolay değil oranın banka kartını ekleyebilirsin.

Ülke olarak Gürcistan Banka olarak TCB bank tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…