HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #1 Param olmasına rağmen istediğim şeyi alamıyorum. Örneğin satın al diyorum, 3D Secure kodunu girin diyor, girince de kartınızdan onay alamadık diyor.
Param olmasına rağmen istediğim şeyi alamıyorum. Örneğin satın al diyorum, 3D Secure kodunu girin diyor, girince de kartınızdan onay alamadık diyor.
Çözüm HarunEnTeR 23 Ağustos 2022 Grandvizier dedi: Kartta internet alışveriş limiti açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim limitli değil o ayar kapalı. Tosla ile dolar üstünden alışveriş yapılmıyormuş.
Grandvizier dedi: Kartta internet alışveriş limiti açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim limitli değil o ayar kapalı. Tosla ile dolar üstünden alışveriş yapılmıyormuş.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.677 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #2 HarunEnTeR dedi: Param olmasına rağmen istediğim şeyi alamıyorum. Örneğin satın al diyorum, 3D Secure kodunu girin diyor, girince de kartınızdan onay alamadık diyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kart veya banka Artı 0 Eksi
HarunEnTeR dedi: Param olmasına rağmen istediğim şeyi alamıyorum. Örneğin satın al diyorum, 3D Secure kodunu girin diyor, girince de kartınızdan onay alamadık diyor. Genişletmek için tıkla... Hangi kart veya banka
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #3 İnternet bankacılığına kapalı olabilir ya da yurt dışı alışverişe.. Artı 0 Eksi
KS KS HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #4 Dynamics dedi: İnternet bankacılığına kapalı olabilir ya da yurt dışı alışverişe. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim? İnternet alışverişine açık ama yurt dışını bilmiyorum. Grandvizier dedi: Hangi kart veya banka Genişletmek için tıkla... tosla Artı 0 Eksi
Dynamics dedi: İnternet bankacılığına kapalı olabilir ya da yurt dışı alışverişe. Genişletmek için tıkla... Nasıl açabilirim? İnternet alışverişine açık ama yurt dışını bilmiyorum. Grandvizier dedi: Hangi kart veya banka Genişletmek için tıkla... tosla
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.677 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #5 HarunEnTeR dedi: Nasıl açabilirim? İnternet alışverişine açık ama yurt dışını bilmiyorum. Tosla Genişletmek için tıkla... Daha önceden Steam'den bir şey almış mıydınız Artı 0 Eksi
HarunEnTeR dedi: Nasıl açabilirim? İnternet alışverişine açık ama yurt dışını bilmiyorum. Tosla Genişletmek için tıkla... Daha önceden Steam'den bir şey almış mıydınız
KS KS HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #6 Grandvizier dedi: Daha önceden Steam'den bir şey almış mıydınız. Genişletmek için tıkla... Steam'den alışverişimde sorun yok zaten Steam'den almıyorum alacağım şeyi şu an. Artı 0 Eksi
Grandvizier dedi: Daha önceden Steam'den bir şey almış mıydınız. Genişletmek için tıkla... Steam'den alışverişimde sorun yok zaten Steam'den almıyorum alacağım şeyi şu an.
Grandvizier Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 1.677 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #7 HarunEnTeR dedi: Steam'den alışverişimde sorun yok zaten Steam'den almıyorum alacağım şeyi şu an. Genişletmek için tıkla... Kartta internet alışveriş limiti açık olabilir Artı 0 Eksi
HarunEnTeR dedi: Steam'den alışverişimde sorun yok zaten Steam'den almıyorum alacağım şeyi şu an. Genişletmek için tıkla... Kartta internet alışveriş limiti açık olabilir
KS KS HarunEnTeR Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 185 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #8 Grandvizier dedi: Kartta internet alışveriş limiti açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim limitli değil o ayar kapalı. Tosla ile dolar üstünden alışveriş yapılmıyormuş. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
Grandvizier dedi: Kartta internet alışveriş limiti açık olabilir. Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim limitli değil o ayar kapalı. Tosla ile dolar üstünden alışveriş yapılmıyormuş.
mhemsjck Zeptopat Katılım 29 Mart 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #9 Çözdünüz mu? Artı 0 Eksi