AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 2 Temmuz 2024 #51 Kaan Öner dedi: Adamlar e-postalarımı yanıtlamıyor. Hocam sipariş vereli 24 saati geçti, tekrar gönder tuşu nerede çıkıyor bulamadım. Siparişlerim dedikten sonra altta detaylar tuşu var ama orada bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yılların sitesi ya eneba ve hrkgame'den sonra 2. en çok kullandığım key alışveriş sitesi.
Kaan Öner dedi: Adamlar e-postalarımı yanıtlamıyor. Hocam sipariş vereli 24 saati geçti, tekrar gönder tuşu nerede çıkıyor bulamadım. Siparişlerim dedikten sonra altta detaylar tuşu var ama orada bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yılların sitesi ya eneba ve hrkgame'den sonra 2. en çok kullandığım key alışveriş sitesi.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2024 #52 @Kaan Öner Evet sanırım dolandırıldık. @AhmetKonyaspor hocam bu konuyla bir bağlantınız varsa söyleyin.
@Kaan Öner Evet sanırım dolandırıldık. @AhmetKonyaspor hocam bu konuyla bir bağlantınız varsa söyleyin.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 2 Temmuz 2024 #53 Kaos5801 dedi: @Kaan Öner Evet sanırım dolandırıldık. @AhmetKonyaspor hocam bu konuyla bir bağlantınız varsa söyleyin. Genişletmek için tıkla... İade edin kankam iadenizin yaparlar dolandırılma diye bişey asla olmaz.
Kaos5801 dedi: @Kaan Öner Evet sanırım dolandırıldık. @AhmetKonyaspor hocam bu konuyla bir bağlantınız varsa söyleyin. Genişletmek için tıkla... İade edin kankam iadenizin yaparlar dolandırılma diye bişey asla olmaz.
Kaan Öner Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2016 Mesajlar 4.890 Çözümler 6 Yer Pendik 2 Temmuz 2024 #54 AhmetKonyaspor dedi: İade edin kankam iadenizin yaparlar dolandırılma diye bir şey asla olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor iade cevap vermediler bana hala.
AhmetKonyaspor dedi: İade edin kankam iadenizin yaparlar dolandırılma diye bir şey asla olmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor iade cevap vermediler bana hala.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 3 Temmuz 2024 #55 Kaan Öner dedi: Nasıl yapılıyor iade cevap vermediler bana hala. Genişletmek için tıkla... 2. sayfada iade etmenin resmi var.
Kaan Öner dedi: Nasıl yapılıyor iade cevap vermediler bana hala. Genişletmek için tıkla... 2. sayfada iade etmenin resmi var.
Pluwia Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #56 AhmetKonyaspor dedi: 2. sayfada iade etmenin resmi var. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da gelmedi tekrar gönder kodu butonu beklersem gelir mi?
AhmetKonyaspor dedi: 2. sayfada iade etmenin resmi var. Genişletmek için tıkla... Hocam bana da gelmedi tekrar gönder kodu butonu beklersem gelir mi?
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #57 AhmetKonyaspor dedi: 2. sayfada iade etmenin resmi var. Genişletmek için tıkla... Hocam şu gizli tekrar gönder butonunun yerini söyleyecek misiniz bulamadım.
AhmetKonyaspor dedi: 2. sayfada iade etmenin resmi var. Genişletmek için tıkla... Hocam şu gizli tekrar gönder butonunun yerini söyleyecek misiniz bulamadım.
Pluwia Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #58 Kaos5801 dedi: Hocam şu gizli tekrar gönder butonunun yerini söyleyecek misiniz bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben desteğe yazdım gün içinde düzeltilecek dediler kod hediye ettiler gün içinde kodu yollayacaklar.
Kaos5801 dedi: Hocam şu gizli tekrar gönder butonunun yerini söyleyecek misiniz bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben desteğe yazdım gün içinde düzeltilecek dediler kod hediye ettiler gün içinde kodu yollayacaklar.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #59 Pluwia dedi: Hocam ben desteğe yazdım gün içinde düzeltilecek dediler kod hediye ettiler gün içinde kodu yollayacaklar. Genişletmek için tıkla... Ne kodu hediye ettiler?
Pluwia dedi: Hocam ben desteğe yazdım gün içinde düzeltilecek dediler kod hediye ettiler gün içinde kodu yollayacaklar. Genişletmek için tıkla... Ne kodu hediye ettiler?
Pluwia Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2024 #60 Kaos5801 dedi: Ne kodu hediye ettiler? Genişletmek için tıkla... %10 indirim kodu.