KartKraft Voidu'da 21 TL

siteden iade talebi oluşturun.
Eki Görüntüle 2239197
Oluşturuyorum. Bu kadar beklemek yeter. Siteyi ilk ve son kullanışım olacak.

siteden iade talebi oluşturun.
Eki Görüntüle 2239197
İade talebi oluşturdum ama bir sonuç yok.

Hocam ciddiyim bu siteyle bir bağlantınız var mı? Nereden buldunuz bu siteyi? Site dolandırıcı bir site. İade yapıyorum ama beni başa atıyor. Destek ise yok onun yerine otomatik mesaj var. Paramı geri istiyorum artık.

Son düzenleme:
Voidu dolandırıcı bir site değildir, güvenilirdir. 20'den fazla oyun almış birisi olarak söylüyorum. Bu oyunda bir sorun olmuş olabilir. Geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum. @Kaos5801

Voidu dolandırıcı bir site değildir, güvenilirdir. 20'den fazla oyun almış birisi olarak söylüyorum. Bu oyunda bir sorun olmuş olabilir. Geri dönüş yapacaklarını düşünüyorum. @Kaos5801
6. günüm ama hiçbir yerden dönüş yapılmadı ve arkadaşa önceki günlerden birinde gün içinde teslim yapılacak denmiş ama yapılmadı.

@AhmetKonyaspor
@Kaan Öner
Biraz önce License Voidu adlı eposta ile keyi gönderdiler ve destek, epostalarımı yanıtlamış. Bana da bunun karşılığında %10 indirim kodu verdiler. @UmutMelihAkyol dediğiniz doğru çıktı ama bu kadar beklettikleri için şüphelendim çünkü hiçbir türlü iletişime geçmiyor ve iadeyi bile kabul etmiyorlardı.

Son düzenleme:

Bana da geldi şimdi etkinleştireceğim

Hocam bana da geldi çok beklettiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…