Kartlarımın değerleri nasıl?

roif

Hectopat
Arkadaşlar merhaba değerlerim nasıl acaba bakabilir misiniz? Oda sıcaklığı kombi kapalıyken 21-22 kombi açıkken 24-26 arası oluyor. Kartlar genelde bu derecelerde geziyor 58'i nadir geçiyor. Genelde herkeste 50 civarı görüyorum ama benim ev sıcak galiba bu yüzden böyle sizce sıcaklıklar normal mi?
Mhs değerleri olarak OC ile toplamda 6-7 mhs filan fazla alabiliyorum ama bu sefer de bazen hata veriyor kartlar reboot etmem gerekiyor bende bu şekilde ayarladım 1 haftadır stabil hiç hata vermeden bu ayarlarda çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
fanlar çok yavaş arttır sıcaklıkları 50-55 i geçirme
o gördüğün gpu sıcaklığı kompenantlar ve ramlar +10-15c daha sıcak.
bırak fan bolzusun kart bozulmasın.tavsiye

Fanlar çok yavaş arttır sıcaklıkları 50-55'i geçirme.
O gördüğün GPU sıcaklığı kompenantlar ve RAM'lar +10-15C daha sıcak.
Bırak fan bolzusun kart bozulmasın. Tavsiye.

Aslında balkona mı koysam rigleri cam balkon var prizde var yerim musait, bir zararı olur mu balkonun sadece nem yüksek olur galiba.

Aslında balkona mı koysam rigleri cam balkon var prizde var yerim musait, bir zararı olur mu balkonun sadece nem yüksek olur galiba.
dışarı koyma çevreden gelip yapışacak toz parçacıklarında iletken madde olabilir ve zamanla devrelerde kısa devreye yol açıp arıza yapar.dışarı çok soğuk kart sıcak nem olur terleme yapar.
oda sıcaklığında fanları arttır yeterli.

Bende de 2 tane 1660 Super var MSI burner ayarlarını söyleyebilir misin?

Hive OS'ta kazım yapıyorum hocam o yüzden yardımcı olamayacağım. Bendekiler MSI Aero tek fanlı modeller çok memnunum.

Hive OS olayından bahseder misin peki? 2 bilgisayar var ayrı ayrı şu anda masamda. Değerlerim 31.68 mh / s. Sıcaklık 53-54-55 derece. 2'si de 84 watt da çalışıyor. Hem Win hem Hive OS kullanılıyor mu? Benim kartlar da Zotac GTX 1660 Super.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…